Aile... ASLAN VE DEVİN, ANNE-BABA OLMAK İÇİN  BİR ŞANSLARI OLDUĞUNU ÖĞRENİYOR!

Aile... ASLAN VE DEVİN, ANNE-BABA OLMAK İÇİN BİR ŞANSLARI OLDUĞUNU ÖĞRENİYOR!

‘Aile’ 28. bölümüyle 28 Kasım Salı saat 20.00’de Show TV’de!

Aile 28. bölümüyle ekrana gelecek. Soykanlar için yeni bir dönem başlarken; Aslan ve Devin aşklarını kaldıkları yerden yaşamaya devam ederler.

Devin, tüm yaşananlardan sonra ikisine de iyi geleceğini düşündüğü bir öneride bulunur; çift terapisine başlamak. Hülya ise eski gücünü geri kazanabilmek için harekete geçer. İlk adımı ise çiftlik evin arazisini geri almak olacaktır.

Devin’in hamile kalıp kalamayacağına dair verdiği tahlillerin sonucu çıkar. Devin soluğu hastanede alırken; Bedri ve İlyas işbirliğini öğrenen Aslan, ikiliyi birbirine kırdıracak bir plan kurar.

Anne ve baba olmak için bir şansları olduğunu öğrenen Aslan ve Devin, hayatlarıyla ilgili yeni bir karar alırlar. Günü geldiğinde bebeklerini, kendilerine ait yeni bir evde büyüteceklerdir.

Aslan hayallerini süsleyen bu evi bulmak için harekete geçerken; ikili bu kararını aileyle paylaşır. Oğlunu kaybetme ihtimaliyle yüz yüze gelen Hülya, herkesin önünde fenalaşır.

Devin, Hülya’nın bu durumunun psikolojik olduğunu düşünürken; Aslan ise annesinin duygusal manipülasyon yaptığına inanmaktadır.

Cihan; Hülya’nın, düğününe bir tetikçi gönderdiğini öğrenir. En mutlu gününü kana bulamaya çalışan Hülya’ya en büyük dersi, onun gücünü kırarak verecektir.

Diğer taraftan Bedri’nin, kendi oğlu olduğunu öğrenen İlyas; Nedret’e bir gün süre verir. Bu süre dolana kadar Nedret, gerçekleri Bedri’ye açıklamak zorundadır.

Aslan ve Devin çift terapisine başlarlar. Terapi, Aslan’ın suç hikayelerini anlatmasıyla sabote edilirken; Devin, işinin hiç de kolay olmadığını anlayacaktır.

Diğer taraftan Aslan, Devin’le yaşamak istediği evi sonunda bulur. Soykan sofrasında bir veda yemeği düzenlenir. Ancak Hülya canından çok sevdiği oğlu Aslan’ı kaybetmemeye kararlıdır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.