Aile İşi... ECE İYİ OLACAK MI?

Aile İşi... ECE İYİ OLACAK MI?

Eski Yeşilçam filmleri tadında sımsıcak aile komedisi “Aile İşi” 7. bölümü 30 Mart Çarşamba günü ATV ekranlarında izleyicisi ile buluşacak.

7.Bölüm Özeti:

Ece’nin hatırladığı eski bir doğum günü, ‘Aile İşi’ üyelerini yepyeni komik durumların içine sokar.

Ece’nin tedavisi için, bu doğum gününün birebir canlandırılması gerekmekte ve herkese önemli görevler düşmektedir.

Ayrıca Sami Bey’in isteği üzerine ailecek gidilecek check up, işleri daha da karıştırır. Hakan yüzünden karışan tahlillerden ötürü herkes Hakan’ı ilginç ve ölümcül bir hastalığın pençesinde zanneder.

Hakan’ın bir an olsun heyecanlanmaması, korkmaması ve paniklememesi gerekmektedir.

Hakan’a çaktırmadan bunları yerine getirmeye çalışan ‘Aile İşi’ üyeleri ecel terleri dökerken Hakan’ın hayatını da kabusa çevirir.

Doğum gününe her türlü arızaya rağmen hazırlanan ailemizin evine, doğum günü gecesi yürekleri ağza getirecek bir misafir gelir.

GÜLAY BALTACI AİLE İŞİ’NDE!

“Aile İşi”nin güçlü kadrosuna Gülay Baltacı da dahil oldu.

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük beğeni toplayan Aile İşi dizisinde Leman karakterini bundan böyle Gülay Baltacı canlandırıyor.

gulaybaltaci_aileisi.jpg

Aile İşi dizisi kadrosuna katıldığı ve böyle bir ekiple çalıştığı için çok mutlu olduğunu söyleyen Gülay Baltacı, dizinin geçtiğimiz Çarşamba günü yayınlanan altıncı bölümünde izleyici ile buluştu.

Başrollerini Ufuk Özkan, Pelin Akil, Hasibe Eren, Can Bonomo, Sait Genay, Murat Akkoyunlu ve Gülay Baltacı gibi isimlerin paylaştığı Aile İşi, yeni bölümleriyle Çarşamba akşamları saat 20.00’de atv’de.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.