Aileler Yarışıyor...EVRENSEL AİLESİNİN ARABA HEYECANI!

Aileler Yarışıyor...EVRENSEL AİLESİNİN ARABA HEYECANI!

Ufuk Özkan’ın sunduğu, TRT 1’in sevilen “en popüler” cevapların arandığı yarışma programı “Aileler Yarışıyor”da “Son Model Otomobil”i Tokat’lı “Evrensel Ailesi” kazandı.

Yaz döneminde her Salı ve Cuma akşamları TRT1’de yayınlanan, Staff Film tarafından çekimleri gerçekleştirilen Ufuk Özkan’ın sunduğu efsane yarışma Aileler Yarışıyor programında  “Evrensel” ailesi büyük ödül olan son model bir otomobil kazandı.

Aileyi diğer iki aileyi geride bırakarak finale kadar çıkaran “İçi hava dolu bir şey söyleyin” sorusuna verdikleri “balon” cevabı oldu.

Bilgi değil algı yarışması olan ve ailelerin en popüler cevabı bulmaya çalışarak, yarışmacıların eğlenerek yarıştığı, ekran başında yer alan izleyicilerin verilen cevaplara şaşırarak eğlendiği bir yarışma olan Aileler Yarışıyor’da sorulan sorular aslında çok kolay.

Ufuk Özkan, “’N’ harfiyle başlayan bir isim söyleyin.” diyor ve yarışmacılar kimi zaman heyecanından kimi zaman da zamana karşı yarışmaktan şaşırıyor ve birbirinden eğlenceli cevaplarla kahkahalara sebep oluyor.

Hepimizin günlük hayatta her an karşılaşabildiğimiz olaylardan, nesnelerden, isimlerden oluşan cevaplarıyla yarıştıran sorulardan bazıları “Okul alışverişinde satın alınan beş şey sayın”, “Fincan ile ikram edilen bir içecek söyleyin” gibi sorulardan oluşuyor.

Aileler Yarışıyor yaz boyunca TRT1 ekranlarında yarıştırmaya, güldürmeye, eğlendirmeye devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.