Ajda Pekkan... KENDİ SESİNİ BEĞENMİYOR AMA KONSER VERMEYE DEVAM EDİYOR!

Ajda Pekkan... KENDİ SESİNİ BEĞENMİYOR AMA KONSER VERMEYE DEVAM EDİYOR!

Süperstar Ajda Pekkan, Sinan Akçıl ile yaptığı televizyon programında kendi sesini beğenmediğini söylemişti ama Anadolu Yakası'nda verdiği konserde Özgür Mete’nin stil danışmanlığında Barrus marka mavi kostümü ile göz kamaştırdı.

Avrupa’nın en iyi alışveriş merkezi seçilen Akasya Acıbadem’de gerçekleşen Ajda Pekkan konseri yoğun ilgi gördü. Son albümü “Yakarım Canını” ile zirveden inmeyen Pekkan,  Özgür Mete’nin stil danışmanlığında Barrus marka mavi kostümü ile göz kamaştırdı.

Konser öncesinde basın mensuplarıyla selfie çektiren Süper Star, Akasya Acıbadem misafirleri için sevilen şarkılarını seslendirdi. Ajda Pekkan, her zamanki gibi enerjisi ve samimi tavrıyla büyük hayranlık uyandırdı.

Akasya Acıbadem’de konser vermekten büyük mutluluk duyduğunun altını çizen Süper Star 2016’dan beklentilerini ve dileklerini sevenleri ile tekrar ederek, “Yeni yılın hepimize aşk, sevgi, şans, para, başarı, sağlık ve barış getirmesini diliyorum” dedi.

Türk Patent Enstitüsü tarafından “Tüm Zamanların Değişmeyen Markası” ödülünü alan tek sanatçı Ajda Pekkan’ın yılbaşına özel konseri, 26 Aralık Cumartesi günü saat 19.00’da Akasya Acıbadem misafirlerine özel gerçekleşti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.