Ajda Pekkan... MERT ALAŞ İLE "GERÇEK HAZ"!..

Ajda Pekkan... MERT ALAŞ İLE "GERÇEK HAZ"!..

Dünyaca ünlü bir dondurma markası, Ajda Pekkan ve dünyaca ünlü moda fotoğrafçıları Mert Alaş ve Marcus Piggott ile“Gerçek Haz” kampanyası için bir araya geldi.

 “Gerçek Haz” (#TrueToPleasure) kampanyası insanlara özgün olmaları, özgürce hazları peşinden gitmeleri ve kendileri gibi yaşamaları konusunda ilham vermeyi amaçlıyor. Magnum, bu kampanyayı Türkiye’de tartışmasız en iyi yansıtan, müziğin ve modanın ikonik ismi Ajda Pekkan ile bir araya geldi.

Dünyanın en başarılı moda fotoğrafçıları olarak sayısız ödüle layık görülen Mert Alaş ve Marcus Piggott tarafından Ajda Pekkan ile gerçekleştirilen çekime ait fotoğraflar ve “Gerçek Haz” (TrueToPleasure)videosu yayınlandı.

(Link üzerinden videoyu indirebilirsiniz: https://we.tl/t-4ebz11G8PM )

Türkiye’nin Süperstarı Ajda Pekkan’ın haz dolu hayatı ilham veriyor

Sanat hayatının her basamağında zirvede yer alan Türkiye’nin Süperstarı Ajda Pekkan,müziğe olan tutkusu ile yolundan sapmadan kendi hazzını yaşayarak her dönem ilham kaynağı olmayı başardı.

Bakış açısı, yenilikçi tarzı, özgün duruşu, ilk’leri gerçekleştirmesi ve her daim mükemmel görünümü ile zamansız ikonik bir isim oldu. Hollywood yıldızlarından, pop starlara kadar dünyaca ünlü birçok yıldızın kariyerlerini etkileyen fotoğraf çekimleriyle tanınan Mert Alaş ve Marcus Piggott, bu kez Ajda Pekkan’a ve onun haz peşindeki etkileyici hikayesine övgü niteliğinde bir video ve fotoğraf çekimi gerçekleştirdi. Ajda Pekkan’ın gerçek ruhunu yakalayan görüntüler, haz yolculuğuna ışık tutuyor.

Ajda Pekkan: “Magnum ile iş birliği yapmaktan heyecan duydum. Hayatım boyunca yargılanma korkusu olmadan yaşamaya çalıştım. Ne olursa olsun, ben hep olmak istediğim Ajda oldum. Gözlerimi yumdum. Sadece içimdeki hazzın sesini dinledim. Umarım herkese kendi hazları peşinden gitmeleri için ilham olmuşuzdur” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.