Ajda Pekkan... SÜPERSTAR, AYTA'YA HAYRAN KALDI!..

Ajda Pekkan... SÜPERSTAR, AYTA'YA HAYRAN KALDI!..

Aile arasında filminde hem oyunculuğuyla hem de sesiyle dikkatleri üzerine çeken Ayta Sözeri önceki akşam Maslak'ta bulunan bir restaurant'ta sahne aldı.

Türk Sanat müziğinin efsaneleşmiş şarkılarının yanı sıra, türkülerden pop müziğe geniş bir yelpazede hazırladığı çok özel repertuvarını seslendiren Ayta Sözeri'yi dinlemeye gelenler arasında Serdar Ortaç ve Eşi Cloe Loughnan, modacı Zeynep Kartal, Bahar-Ozan Şer, Serhan Sokulgan ve Türk Popunun Divası Ajda Pekkan gibi ünlü isimler vardı.

Ayta Sözeri "Bir divanın önünde sahne performansı yapmak insanın dizlerini titretiyor. Bu akşam bir kusurum olursa beni bağışlayın.

Efsaneler karşısında heyecanlanmamak elde değil. Hoş geldiniz efendim, şerefler verdiniz." diyerek başladığı programında, performansı ile büyük takdir topladı.

Zaman zaman Sözeri'ye oturduğu yerden eşlik ettiği gözlenen Ajda Pekkan, şarkı sonlarında ise Ayta Sözeri'yi uzun uzun alkışladı. 

Mekandan yaklaşık yarım saat erken ayrılan Serdar Oratç Cloe Loughnan çifti ise haklarında çıkan ayrılık dedikodularına, ''Ağzı olan konuşuyor ne diyelim ki?

Mutluyuz. Görüyorsunuz. Allah mutluluğumuzu bozmasın'' sözleri ile son noktayı koydular

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.