Ajda Pekkan... "SÜPERSTAR", ORTALIĞI YİNE YAKTI GEÇTİ !..

Ajda Pekkan... "SÜPERSTAR", ORTALIĞI YİNE YAKTI GEÇTİ !..

Türk pop müziğinin divası Ajda Pekkan, "Kirli Kedi" organizasyonuyla düzenlenen "Vestel Gururla Yerli Konserleri" kapsamında 24 Kasım Salı akşamı Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde sevenleriyle buluştu.

Haber ve Fotığraf; Mehmet KARADEMİR

Son albümü "Yakarım Canını" ile hayranlarınn bir kez daha gönünde taht  kuran ve "Türk Patent Enstitüsü" tarafından "Tüm Zamanların Değişmeyen Markası" ödülünü alan tek sanatçı olan süperstar Ajda Pekkan'ın Zorlu Performans Sanatları Merkezi'ndeki konserinde adeta izdiham yaşandı.

Kırmızı dantel tulumunun üzerine giydiği siyah deri büstiyer ile sahnede büyük beğeni toplayan Ajda Pekkan'ın her zamanki gibi fit görünümü ve sahne samimiyeti de büyük hayranlık uyandırdı.

Pekkan konser arasında hayranlarına hitaben yaptığı konuşmada, "Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde ilk kez sahne aldığını ve çok keyifli bir mekan olduğunu dile getirerek, "Çok güzel vakit geçirmeyi diliyor ve umuyorum. Lütfen enerjinizi esirgemeyin olur mu? Bu akşam hep beraber eğlenelim" dedi.

Öğretmenler Günü'nü de kutlayan sanatçı,  eski şarkılarına gösterilen ilgi nedeniyle daha çok eski şarkılarını yorumlayacağını belirterek, "Hoşgör Sen", "Eğlen Güzelim", "Ya Sonra", "Yakar Geçerim", "Arada Sırada" ve "Resim" "Seninleyim" "Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile" gibi dillere pelesenk olmuş şarkılarını sevenleriyle birlikte seslendirdi.

Işık gösterilerinin de yer aldığı konserde Pekkan'a, eşlik eden danscılar özellikle latin ve roman danslarında ayakta alkışlandı.

Pekkan'ı izlemeye gelenler arasında kızkardeşi Semiramis Pekkan, modacı Nur Yerlitaş, Erkan Özerman, magazinkolik.com editörü ve işadamı Mehmet Karademir, iş, sanat, basın  ve cemiyet hayatından bir çok seçkin isim katıldı.

Semiramis Pekkan, zerafeti, şıklığı ve basın mensuplarına son derece saygılı yaklaşımı ile konsere gelen dinleyicilerden tam not aldı.

İki saatten uzun süren konser sonunda Ajda Pekkan başta "Kirli Kedi" organizasyon yetkilisi AliRıza Karadayı olmak üzere, konserde emeği geçen tüm ekibe teşekkürlerini sundu.

Konserin finalinde "Bambaşka Biri" şarkısıyla hayranlarına veda eden Pekkan şarkı bitiminde uzun süre ayakta alkışlandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.