Ajda Pekkan... VİCDAN AZABI ÇEKİYORUM!

Ajda Pekkan... VİCDAN AZABI ÇEKİYORUM!

Süperstar Ajda Pekkan yakın dostu Fikret Şeneş için, `Ben de istemeyerek zaman içinde kendi koşuşturmalarım olduğu için ayrı kaldım. Bunun vicdan azabını duyuyorum` dedi.

Süperstar yakın dostu Şeneş için ; " Bugünleri hepimiz beraber yaşıyoruz. Benim şarkılarımda canlandırdığınız o güzel hayaller bütün o güzel sözler onunla örtüşmüş onun hayatının en büyük parçası olmuş.

Bu saygıdeğer insanın benim için anlamı çok. Benim çok yakınım. Tabi ki zaman içinde bu mesleğin yarattığı bazı durumlar söz konusu olabiliyor. İnsan bazen annesinden, ailesinden ve sizlerde de istemediği halde kopuk yaşayabiliyor. Tıpkı askere gitmek gibi, tıpkı bir şeylere ara vermek gibi...

Ben de istemeyerek zaman içinde kendi koşuşturmalarım olduğu için ayrı kaldım. Bunun vicdan azabını duyuyorum. Ben çok çalıştım, çocukluğumdan beri çalışıyorum. Çalışmayı çok seviyorum. Ama hala da çalışmak istiyorum, tabii illa şarkı söylemek zorunda değilim.

Gerçekten çok zor birşey, her zaman bir numara olmak, her zaman sen olmak,kendini kovalamak ve kendini yakalamaya çalışmak... Bir gün bir bakıyorsun ki hayatı elinden kaçırıyorsun.

Ama ben çok mutluyum, çünkü hayata bir bakıyorum her şey o kadar sevgisiz ki , insanların birbirlerini ezerek mutlu olduğunu görüyorum o yüzden ben de böyle yorulmayı çok seviyorum. O yazdı ben söyledim, ben söyledim siz sevdiniz.O sınırsız sevgisini şarkılarında anlatan bir kadındı. Hadi Fikret Şeneş'in ölümsüz aşkını ölümsüz slowlarını birlikte söyleyelim, bana eşlik edin'' diye konuştu.

Konserin ikinci bölümünde ise Ajda Pekkan'a Enbe orkestrasının şefi ve yeni çıkacak olan albümünün produktoru Behzat Gerçeker ve Enbe vokalistleri eşlik etti. Ünlü sanatçı Behzat Gerçeker'in piyanosu eşliginde Sana Doğru isimli şarkıyı yorumladı.

Ünlü sanatçı Olimpia'da seslendirdiği Et tu Pars et tu Reviens 'ı Fransızca olarak söyledi .

Sahnede Nur Yelitas imzalı 2 ayrı kostüm değiştiren Pekkan için kumaşlar özel olarak Milano'dan getirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.