Akrep... SEZEN AKSU SÜRPRİZİ!

Yapımını 1441 Productions’ın üstlendiği, STAR TV’de ekrana gelen ‘Akrep’ 25 Şubat perşembe akşamı 12. bölümüyle ekrana gelecek.

Yapımını 1441 Productions’ın üstlendiği ‘Akrep’in perşembe akşamı ekrana gelecek bölümünde Sezen Aksu fırtınası esecek.

Dizide Merve karakterini canlandıran genç oyuncu Müge Su Şahin, ‘Akrep’in 12’nci bölümü için Sezen Aksu klasiği ‘Masum Değiliz’i yorumladı. 

Dizinin sadık bir takipçisi ve aynı zamanda Demet Akbağ’ın yakın arkadaşı olan Aksu, şarkısının kullanılmak istendiğini de Akbağ’dan öğrendi ve çok mutlu oldu.

Oyunculuğun yanında profesyonel sahne ve müzik çalışmaları da bulunan ve Sezen Aksu’nun seslendirmesine izin vermesi ile stüdyoya girerek ‘Masum Değiliz’e farklı bir yorum getiren Müge Su Şahin, oyunculuktaki başarısıyla olduğu kadar sesiyle de adından söz ettirecek. 

12’nci bölümde annesi Ferda’nın hapse girmesiyle büyük yıkım yaşayan ve anneannesi Perihan Emgen’in kol kanat gerip evine aldığı Merve, yaşadığı acıyı ‘Masum Değiliz’ şarkısıyla açığa vuracak. 

AKREP DİZİSİNE FLAŞ TRANSFER

bertanasllani-akrep.jpg

Star TV'nin  iddialı yapımlarından  'Akrep' e yakışıklı oyuncu Bertan Asllani dahil oldu.

Başrollerinde Demet Akbağ, Evrim Alasya gibi isimlerin yer aldığı diziye son zamanların popüler ismi Asllan'i katıldı.

Son olarak Exxen'de  yayınlanan, başrolünde yer aldığı 'Öğrenci Evi' dizisinde sergilediği performans ile adından söz ettiren başarılı oyuncu, diziye Efe karakteri ile giriş yapacak.

Farklı konusu ile izleyicinin ilgisini çeken dizi yakışıklı oyuncunun canlandıracağı karakter ile dikkatleri üzerine çekecek.

Yer aldığı projelerle izleyenlerin beğenisini kazanan Bertan Asllani, dizinin Perşembe akşamı yayınlanacak yeni bölümüyle seyirciyle buluşacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.