Alef... OYUNCULARI FOTOĞRAF ÇEKİMİ  İÇİN BİR ARAYA GELDİ

Alef... OYUNCULARI FOTOĞRAF ÇEKİMİ İÇİN BİR ARAYA GELDİ

BluTV ve FX’in yeni dizisi ‘Alef’ için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.

Emin Alper’in yönetmen koltuğunda oturacağı, May Prodüksiyon imzalı dizinin başrol oyuncuları Kenan İmirzalıoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan ve Melisa Sözen, geçtiğimiz günlerde fotoğraf çekimleri için bir araya geldi.

Bozkır, Bartu Ben ve 7Yüz gibi pek çok sevilen yapımı diziseverlerle buluşturan dijital platform BluTV ile ‘The Walking Dead’, ‘American Horror Story’ ve ‘The Simpsons’ gibi tüm dünyada izlenme rekorları kıran dizi ve animasyonların kanalı FX, yepyeni bir yapım için güçlerini birleştirdi.

May Prodüksiyon’un yapımcılığını üstlendiği, Kenan İmirzalıoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan ve Melisa Sözen’in başrollerini paylaştığı ve ödüllü yönetmen Emin Alper’in yöneteceği ‘Alef’, diziseverleri mistik bir polisiye bilmeceyi çözmeye davet edecek.

2020 yılında seyredilebilecek, senaryosunu Emre Kayış’ın kaleme aldığı dizinin başrol oyuncuları geçtiğimiz günlerde fotoğraf çekimleri için buluştu.

Sekiz bölümlük sıra dışı polisiye dizi, İstanbul Boğazı’nda bir cesedin bulunmasının ardından ortaya çıkan çeşitli cinayetlerin sırrını çözmeye çalışan iki dedektifin hikayesini konu alıyor.

alef-blutv1.jpg

Osmanlı ve İslam Tarihi’nden izler taşıyan dizi, gizemli yönüyle oyunculara da büyük heyecan yaşatıyor. Bir seri cinayet vakasının peşine düşecek hırslı dedektif Kemal, tecrübeli ortağı Settar ve de bir üniversitede öğretim görevlisi olan Yaşar karakterlerine hayat verecek İmirzalıoğlu, Taylan ve Sözen, şimdiden ‘Alef’in diziseverlerle buluşacağı günü bekliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.