Alexandra Stan... SELFİE MODASINI VİDEOYA TAŞIDI!

Alexandra Stan... SELFİE MODASINI VİDEOYA TAŞIDI!

Ülkemizde geniş bir hayran kitlesine sahip olan Romanyalı sanatçı Alexandra Stan`dan yeni klip müjdesi.

İkinci albümü "Unlocked"u piyasaya çıkardıktan bir ay sonra Alexandra Stan albümündeki "Vanilla Chocolat" adlı şarkısına selfie video hazırladı.

Şarkının resmi videosuna hazırlık çalışması niteliğinde olan selfie videoda Alexandra Stan 'Bu videoyu paylaşmamdaki amaç sevenlerimin beni banyoda, evimde ya da alışveriş yaparken değil de, bir sanatçı olarak doğal halimi izlemelerini sağlamaktı.

İzleyenler bu videoda katıldığım şov programlarından, gazetecilerle yaptığım röportajlardan, radyo programcılarıyla gerçekleştirdiğim söyleşilerden, dansçılarımla yaptığım

çalışmalarından kesitler görebilecekler.' dedi.

Alexandra Stan bu şarkısını 'Connect-R' eşlik etti. Bu şarkıda Alexandra Stan; 'Connect-R' ile çalışmayı seçtim. Çünkü çeşitli müzik türleriyle ilgilendiğini ve farklı tarzlar ve beklenmedik sound kombinasyonları kullanmakta, en az benim kadar esnek olduğunu gördüm.

Connect-R istenilen dilde hiç bir sorun yaşamadan şarkı söyleyebiliyor ve yaptığı şeye gerçekten inanıyor. Kendisiyle Fonogram Stüdyolarında tanıştık ve Alex Cotoi de aramıza alarak hiç düşünmeden şarkı üzerinde çalışmaya başladık.

Sonuç "Vanilla Chocolat' gibi "tatlı ve hoş kokulu' oldu', dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.