Aleyna Dalveren… DOĞUM GÜNÜ PARTİSİNE ÜNLÜ AKINI!

Türkiye’nin yerli Britney Spears’ı olarak tanınan ünlü şarkıcı Aleyna Dalveren, yeni yaşına Ataşehir'in yeni mekanı Ritm Suare'de düzenlenen görkemli bir kutlama ile girdi. Hande Yener ve Serdar Ortaç’ın sahne aldığı organizasyona birçok ünlü isim de katıldı. Magazin basının yoğun ilgi gösterdiği davette Dalveren, Hande Yener ve Serdar Ortaç ile şarkı söyledi.

Son dönemde Yıldız Tilbe’nin “Yürü Anca Gidersin” şarkısına getirdiği kendine has yorumla adından başarıyla söz ettiren ünlü şarkıcı Aleyna Dalveren, yeni yaşına ünlü isimlerle birlikte girdi.

Ataşehir’de popüler bir kulüpte gerçekleşen doğum günü kutlamasında Dalveren’i sanatçı dostları yalnız bırakmadı. Pop müziğin usta isimleri Hande Yener’in sahne aldığı gecede Serdar Ortaç da konuk sanatçı olarak yer aldı. Gecede Tuğçe Tayfur, Magazinkolik.com Genel Yayın Yönetmeni Nurcan Sabur, modacı Ayşe Koçak,  saç uzmanı Serpil Uzunçavdar, şarkıcı Nurhana, Teo Demir, Başak Dalveren, Güzellik Merkezi sahibi Dilan Polat ilk göze çarpan isimlerdi…

aleynadalveren-dogumgunu1.jpg

ÜNLÜ İSİMLERLE ŞATAFATLI KUTLAMA

Hande Yener ve Serdar Ortaç’ın yanı sıra Tuğçe Tayfur gibi pek çok ünlü isim de davette yerini aldı. Ünlü şarkıcı, pastasını Hande Yener ve Serdar Ortaç ile birlikte kesti.

Yener ve Ortaç’ın şarkılarıyla eğlendirdiği anların ardından Serdar Ortaç ve Aleyna Dalveren, kameraların karşısına geçerek magazin basınının sorularını yanıtladı.

Dalveren, gerçekleşen görkemli organizasyonun ayrıntılarını sosyal medyadan takipçileri ile de paylaşarak, mutluluğuna onları da ortak etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.