Aleyna Tilki... BAHARIN COŞKULU ENERJİSİ KONSERİNE YANSIDI!..

Aleyna Tilki... BAHARIN COŞKULU ENERJİSİ KONSERİNE YANSIDI!..

Aleyna Tilki, önceki akşam Anadolu yakasında bulunan bir AVM'de unutulmaz bir konsere imza attı.

18 Yaşına girmesinin ardından konser programına hız veren Aleyna Tilki, önceki akşam Baharın Tüm Enerjisi Emaar Kadar Yakın” sloganıyla düzenlediği etkinlikler kapsamında sevenleriyle bir araya gelerek unutulmaz bir konsere imza attı.

Emaar Square Mall'un bahar etkinlikleri kapsamında önceki gün konser veren genç şarkıcı, kendi repertuvarının yanı sıra farklı şarkıları da seslendirirken, kendine ait bir bestesini de seslendirdi. Viyana’dan İstanbul’a iner inmez ailesi ile birlikte konserine koşan Aleyna Tilki’yi, 7’den 70’e her yaştan hayranının buluştuğu 6 binden fazla kişi izledi.  

Ailemin yanımda olması bana güç veriyor… 

Konser öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelerek kendisine yöneltilen sorulara cevap veren genç şarkıcı, ''18 yaşına bastıktan sonra konser programına hız verdim. Bir yandan da yurt dışı konserlerim devam ediyor. Viyana konserinden geldim.''dedi.

Yıldız Tilbe'nin proje albümünde de yerini aldığını belirten Aleyna Tilki, ''Yıldız Tilbe, çok tatlı ve mütevazi bir isim onu tanıdığım için çok mutluyum.'' dedi.

Ailesi de konserde genç şarkıcıyı yalnız bırakmazken, bununla ilgili olarak ise, ''Onların yanımda olması bana güç veriyor.

Bugün annem, babam ve kardeşim yanımda. Yurt dışı konserlerinde mutlaka annem veya babam yanımda oluyor.'' dedi. '18 yaşına basması sonrası hesaplarını kendi kontrol etmeye başladı.'' şeklinde çıkan habere de tüm içtenliğiyle açıklık getiren Aleyna Tilki, '' Hesaplarımı ben değil ailem takip ediyor hala.

Ben hala harçlık alıyorum ailemden. Bir de benim hesabım var oraya yatıyor o yüzden hiç o tarafları kurcalamıyorum.

İlerleyen zamanlarda çok güzel işlere imza atarak iş kadını olmak istiyorum ama daha bunlar için erken tabii.'' dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.