Aleyna Tilki...ÖDÜLÜNÜ ORHAN GENCABAY'DAN ALDI.

Aleyna Tilki...ÖDÜLÜNÜ ORHAN GENCABAY'DAN ALDI.

LGBT karşıtı yürüyüşe tepki gösterdiği için Çorum'da düzenlenecek olan konseri iptal edilen Aleyna Tilki, NR1 Video Müzik Ödülleri'nde ödül aldı. Ödülünü usta sanatçı Orhan Gencebay'ın elinden alan Tilki'nin yırtık görünümlü çorapları dikkat çekti.

Genç yaşta söylediği şarkılarla popüler olan Aleyna Tilki, NR1 Video Müzik Ödülleri'nde ödül aldı. Aleyna Tilki'ye ödülünü ise usta sanatçı Orhan Gencebay verdi.

Ödül töreninde Aleyna Tilki ve Orhan Gencebay'ın sahnedeki anlarını paylaşan gazeteci Ertuğrul Özkök, "İşte budur, Orhan ağabey ve Aleyna aynı sahnede. Ödülü alan konserleri yasaklanan Aleyna Tilki. Veren Orhan Gencebay. Bazıları onu iktidar sanatçısı diye eleştiriyor. Beyler o Orhan Gencebay. Bu müzik aleminin ağabeyliği en hak etmiş sanatçılarından. Aleyna ödülü onun elinden aldığı için 'Benim için onurdur' dedi. Orhan Gencebay' Bu ödülü sana verdiğim için sevindim' dedi. Daha nasıl bir destek olur ki. İşte budur" ifadelerini kullandı.

Ödül törenine katılan Aleyna Tilki'nin yırtık çoraplarını gören gözlerini alamadı

Konserlerinin yanı sıra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla ve kıyafetleriyle sık sık gündeme gelen Aleyna Tilki, ödül töreninde de tüm dikkatleri üzerine çekti. Siyahlara bürünen Tilki, mini eteğinin altına yırtık görünümlü tül çorap giydi. Genç şarkıcının çoraplarını görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

Ödül törenine katılan Aleyna Tilki'nin yırtık çoraplarını gören gözlerini alamadı

Gündeme dair yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren Tilki, Twitter hesabından "LGBTİ+ karşıtı yürüyüş ne ya? Toplumda yarattığınız ayrımcılığın bir karması yok mu zannediyorsunuz. Duygu ve tensel dünyalarımızın protesto edilmesi doğaya aykırı! Zihniyetler çok korkunç..." dedi. Bu paylaşımıyla kısa sürede gündem olan şarkıcının 24 Eylül'de Çorum'un Osmancık ilçesinde düzenlenmesi planlanan konseri iptal edildi. Aleyna Tilki'nin yerine ise Kıraç sahne aldı.

Ödül törenine katılan Aleyna Tilki'nin yırtık çoraplarını gören gözlerini alamadı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.