Ali Dereli... YEMİN'İN ZAFER'İ YÜKSELİŞTE!

Ali Dereli... YEMİN'İN ZAFER'İ YÜKSELİŞTE!

2018 yılından beri Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün izleyiciyle buluşan, Karamel Yapım’ın başarılı dizisi Yemin, senaryosu, sanatçıları ve hayranlarıyla gündemden düşmüyor!

Türk Televizyon tarihinin en çok izlenen günlük dizisi olan Yemin’in en sevilen karakterlerinden biri ise Zafer. Zafer karakterinin olaylara objektif ve sağ duyulu yaklaşımı, onu dizide adeta ‘izleyicinin sesi’ konumuna getiriyor. Yemin dizisinde Zafer’i canlandıran Ali Dereli, hatrı sayılır bir hayran kitlesine sahip. Peki Ali Dereli kimdir?

 

Ali Dereli aslında Zafer karakterini canlandırmadan önce de yer aldığı projelerle tanınmış bir yüz. Genç aktör, Sadri Alışık Sanat Merkezi, Ayla Algan atöylesi gibi önemli merkezlerde eğitim görmüş olmasının yanında, şan dersleri de alarak kendini epeyce geliştirmiş. Sanatçının 2014 yılında dinleyiciyle buluşan ve o dönemde oldukça beğeni kazanan Mum isimli bir maxi-single çalışması bulunuyor. Müzikle içiçe olmayı ve sahne almayı çok seven Dereli, TV oyunculuğu kariyerindeki yoğunluk nedeniyle albüm çalışmalarına bir süre ara vermiş. 

 

Arka Sokaklar’dan Ölümsüz Kahramanlar’a, Akasya Durağı’ndan Aşk-ı Memnu’ya kadar pek çok projede yer almış olan Ali Dereli, iki sezondur Yemin dizisinin Zafer’i olarak izleyicinin kalbinde taht kurmuş durumda. Genç sanatçının sosyal medya hesaplarında on binlerce hayranı bulunmasına karşın mütevazi ve çalışkan tavırları göz kamaştırıyor. Öyle görünüyor ki halkın, yapımcıların ve çalışma arkadaşlarının sürekli takdirini kazanan Ali Dereli’yi uzunca süre sahnelerde ve ekranlarda görmeye devam edeceğiz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.