Ali Kundilli... NEŞET ERTAŞ`A SAYGI DURUŞU!

Ali Kundilli... NEŞET ERTAŞ`A SAYGI DURUŞU!

20 Şubat`ta komediseverleri kahkaha dolu bir hikaye ile buluşturan ve birinci sıraya yerleşen `Ali Kundilli`, büyük usta Neşet Ertaş`ı da filmde andı.

Faruk Aksoy'un yapımcılığını üstlendiği, sosyal medyanın sevilen ismi Cem Gelinoğlu'nun kaleme aldığı ve oynadığı film ilk haftasonunda seyircisini kahkahadan kırıp geçirirken hüzünlü bir sahnede yer alan usta ozan Neşet Ertaş'ın filme özel, yniden düzenlenen"Vay Vay Dünya Vay" parçası ile de duygulandırdı.

İZLEYİCİ İSTEDİ, ALİ KUNDİLLİ?DEN KLİP GELDİ!

Söz ve müziği 'Bozkırın Tezenesi? Neşet Ertaş'a ait olan parçanın film için yeniden düzenlenen versiyonunu Taylan Özgür Ölmez seslendirdi. Esere, sosyal medyadan gelen büyük talep üzerine filmden karelerden oluşan özel bir klip hazırlandı.

"Hem güldürdünüz, hem ağlattınız", "Unuttuğumuz bu nadide parçayı yeniden bize hatırlattığınız için teşekkürler" gibi yorumlar alan film ekibi, hazırladığı özel kliple yüzbinlerce izleyiciyi mutlu etti.

İlk hafta sonunda, içlerinde Grinin 50 Tonu 'nun da bulunduğu birçok iddialı filmi geride bırakan Ali Kundilli, beyazperdedeki yolculuğuna, başarısını katlayarak devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.