Ali Poyrazoğlu... 'AŞK ACISINA REÇEL YAPMAK İYİ GELİR!'

Ali Poyrazoğlu... 'AŞK ACISINA REÇEL YAPMAK İYİ GELİR!'

Gazeteci Sibel Arna’nın youtube programı “Ne Olursan Ol Rahat Ol” a konuk olan 77 yaşındaki usta tiyatrocu Ali Poyrazoğlu, aşk ve cinsellikle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Aşk acısına reçel yapmanın iyi geldiğini anlatan Ali Poyrazoğlu son günlerde Nişantaşı’ndaki Komedi Kulüp’de sahneye çıktığı ve eski Yeşil Kabare ruhunu yeniden dirilttiği için çok mutlu. 

REÇEL YAPMAK AŞK ACISINA İYİ GELİR

Bir birlikteliğim vardı iş koptu. Çok önem verdiğim biri olduğu için de çok acı çekiyorum. Apartmanda üst kat komşum bunu fark etti, dedi sana ne oluyor. Aşk acısı yüzünden depresyonda olduğumu söyleyince, bana “reçel yap” dedi.

‘Reçel yaparken bunları düşünemezsin, devamlı karıştırma gerekir, sen reçel işine gir’ dedi. İşe gireceksen tam anlamıyla gireyim dedim gittim kavanozları aldım pazara gittim yapıp mahalleye dağıtıyorum.

Mahalle kışlık reçelini topladığında ben sayfayı çevirip yeni bir maceraya doğru yola çıkmıştım. 

SEVİŞMEK EN FAZLA 1 SAAT 

Gönül işlerinde ustalaştığımı düşündüğüm ve burnumun havalarda olduğu bir dönemde duvara tosladım. Çok aşık oldum. Değecek bir vakaydı. Uzun yıllar da sürdü. İkimizde aşkın içinde ne kadar dostluk taşıması gerektiğinin farkına vardık.

Ne kadar büyük aşık olursan ol önemli olan önce dost olabilmek. Çünkü sevişmek dediğin şey 1 saat sürsün gün 24 saat. 23 saati keyifle geçirecek dostluk yoksa ortada aşk meşk kalmıyor. Biz çok keyifli zaman geçirdiğimiz için uzun yıllar sürdü. 

TENİN HAFIZASINI BAŞKA BİR TEN SİLER 

Şimdi ayrıldın ya birisinden onun teni sende kalır. O dokunuş, o birbirinize geçen elektrik, salgıladığınız hormonlar o sende kalıyor. Tenin hafızası var. Birliktelik kopunca yeni birini alınca hafızayı güncelliyorsun. Çivi çiviyi söküyor. Yani tenin hafızasını başka bir ten siler.

2,5 Milyon dolarım yandı ama sıfırdan başladım 

Biliyorsunuz kaza sonucu çıkan yangınla, 50 yıllık Ali Poyrazoglu Tiyatrosu’ndan geriye bir afiş bile kalmadı. Sigortadan da bir şey alamadım.

Aşağı yukarı 2.500.000 $ yandı. Çok değerli tablolarım,  kukla koleksiyonum hepsi yandı. Ama bir gün bile arkama bakmadım. Evde kalan üç tane kuklama döndüm ve “Hadi, yeniden başlıyoruz” dedim.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.