Ali Tolga... GENÇ YORUMCUYA OZAN DOĞULU DESTEĞİ !..

Ali Tolga... GENÇ YORUMCUYA OZAN DOĞULU DESTEĞİ !..

Müzik sektöründe uzun yıllardır profesyonel müzisyen olarak çalışan Ali Tolga, ilk single'ı "GERİ DÖN"ü Ocak 2016’da DGL Müzik ve DMC etiketiyle müzikseverlerle buluşturuyor.

Söz, beste ve düzenlemesi Ali Tolga’ya ait olan “Geri Dön”de enstrümanlara da hayat veren genç müzisyen, şarkının mixine de imza atarak ilk projesinde bir “müzik fabrikası” olarak çalıştı. Uzun yıllardır piyano çalıp, şarkı söyleyen Ali Tolga, klasik müzikten caz ve türevlerine, poptan, arabeske birçok tarza hâkimiyeti ile dinleyicinin ruhunun derinliklerine inmeyi başarıyor.

İlk müzik eğitimini Türkiye’de tamamladıktan sonra Hollanda'da konservatuvar eğitimi alan Ali Tolga, dünyaca ünlü müzik adamlarıyla da çalıştı. Ardından Avrupa ve Dünya' daki en prestijli sahnelerde performans sergileyen Ali Tolga, virtüöz seviyesi piyanistliği dışında, 100'den fazla enstrümanı da yüksek düzeyde çalabilen bir müzik adamı.

Özellikle yurt dışında yaşadığı dönemde yaşadığı özlem ve aşkları da şarkılarına yansıtan Ali Tolga, "Geri Dön" adlı ilk teklisini kendi stüdyosunda tamamlayıp, masteringini ABD'de yaptırdı.

Ali Tolga, “Geri Dön”ün video klibi için kendisine çok güvenip saygı duyduğu sanatçı dostu "Bahadır Tatlıöz" ün yönetmenliğinde kamera karşısına geçti. Çekimleri Kilyos, Ortaköy, Bakırköy ve Beyoğlu'nda yapılan video klip, sinema filmi tadında, şarkının ruhunu yansıtan görüntülerden oluşuyor.

Yapımcılığını Ozan Doğulu’nun üstlendiği, birçok ünlü ismin de destek verdiği Ali Tolga’nın ilk projesi “Geri Dön” DGL Müzik ve DMC etiketiyle dijital platformlarda yeni yılın ilk günlerinde yayında.

İŞTE ALİ TOLGA'NIN "GERİ DÖN" İSİMLİ ŞARKISININ VİDEO KLİBİ...

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.