Alişan-Esra Erol… KIZILAY EKİPLERİNİN YENİ KIYAFETLERİNİ TANITTILAR…

Alişan-Esra Erol… KIZILAY EKİPLERİNİN YENİ KIYAFETLERİNİ TANITTILAR…

Alişan ve Esra Erol, dizi ve sinema oyuncuları; Ekin Türkmen ve Barış Murat Yağcı, İthib moda danışmanı Hakan Akkaya’nın tasarladığı giysileri, giyerek basın mensuplarına tanıttılar.

Alişan ve  Esra Erol, dizi ve sinema oyuncuları; Ekin Türkmen ve Barış Murat Yağcı, İthib moda danışmanı Hakan Akkaya’nın tasarladığı giysileri, giyerek basın mensuplarına tanıttılar.

Kızılaycılar, Türk Tekstiliyle Dünyaya iyilik taşıyacak. İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB), dünyanın dört bir yanına yardım elini uzatan Türk Kızılayı’na tasarım ve kumaş desteği sağladı. İTHİB, Türk Kızılayı görevlilerinin yardım faaliyetlerinde giydiği kurumsal kıyafetleri, teknik tekstil kumaşı ve modern çizgileriyle yeniden tasarladı. İTHİB, Kızılay Koleksiyonu için başlangıçta 50 bin metre nano teknoloji, antibakteriyel, nefes alabilen, yanmayan, buruşmayan, terletmeyen kumaş kullandı. Rahatlığı ve dünya modasına uygunluğu ile dikkat çeken koleksiyonu İTHİB’in Moda Danışmanı dünyaca ünlü Modacı Hakan Akkaya tasarladı. Toplantının ardından, ünlü şarkıcı Alişan ve TV Sunucusu Esra Erol, dizi ve sinema oyuncuları; Ekin Türkmen ve Barış Murat Yağcı, Hakan Akkaya’nın tasarladığı giysileri, giyerek basın mensuplarına tanıttılar.

alisan_esraerol_kizilay_.jpg

ÜNLÜ İSİMLER DESTEK VERDİ 

Kendisini bir Kızılay gönüllüsü olarak tanımlayan TV sunucusu Esra Erol da," Bugün burada olduğum için mutluyum. Kızılay hepimizin büyük bir insani yardım kurumu. Bir vatandaş olarak her daim destek veriyorum"dedi. Şarkıcı Alişan ise toplantı vesilesiyle kan bağışı konusunda erkeklerin kadınların çok önde olduğunu öğrendiğini söyleyince Esra Erol kadınlara kan verme çağrısında bulundu. Ünlü oyuncular Barış Murat Yağcı ve Ekin Türkmen'de kızılay gönüllüsü olarak her  daim ne  zaman istenirse göreve hazır olduklarını belirtti.Konuşmaların ardından destek veren sanatçılara plaket verildi. Sanatçılar yeni kıyafetlerle basına poz verdi.
 

Kızılay için toplu kan bağışına davet eden ünlü simalar kan  bağışının önemini  belirtirken  bayanların erkeklere oranla daha az kan bağışladığını vurgulaması üzerine Alişan"kadınlar kan bağışı yaparlarsa . kilo kaybediyorlar"  şeklinde espri yaptı.

Kızılay için nano teknolojiden üretilen kumaşladan bahsedilirken  basın mesuplarının konuyu ne   zaman evleniyorsunuz sorusuna getirince  Alişan "Damatlık nano teknolojiden olacak  düğünümüde büyük kızılay cadırında yapabiliriz"dedi...

Şevkat Yerimdar dizisi ile yıldızı parlayan oyuncu  Barış Murat Yağcı'nın boyunun uzunluğu da Alişan'ın espri yapmasına neden oldu. Alişan, Yağcı’yı işaret ederek; ‘Çok kan vermek boy uzatıyor’ diyerek kan bağışana davette bulundu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.