Alişan?"ONUR'LA SHOW TİME"NİN KONUĞU OLDU.

Alişan?"ONUR'LA SHOW TİME"NİN KONUĞU OLDU.

Canlı yayından canlı yayına koşturan Alişan Perşembe günüde saat 14.00 ? 16.00 arası radyo ilaç genel yayın yönetmeni Onur Sakarın konuğu oldu.

Yazı ve Fotoğraflar ; Muharrem ERDEMİR

Konuşulmayanların konuşulduğu proğrama Onur Sakar'ın süprüzleri damgasını vurdu.Dj onurun müzik hayatına nasıl başladın sorusu üzerine,Alişan 2,5 yaşında İbrahim Tatlıses'in Sabuha şarkısını söylediğini,5 yaşında ise sahne almaya başladığını ve artık her düğünde şarkı söylediğinden düğünlere o yıllarda gitmekten nefret ettiğini söyledi.İbrahim Tatlıses ile ilgili olarak ''Çocukken en büyük hayalim onu tanımaktı ve onunla beraber düet yapmaktı.Allah bana bunu nasip etti.İbo Şhow proğramına ilk konuk olarak katıldığımda, heyecandan elim ayağım titriyordu,ayaklarımın bağı çözüldü.Proğramda beraber düet yaparken kendimi rüyada gibi görüyordum.''dedi.

Geçtiğimiz hafta Hülya Avşar Şhow'a konuk olduğunda Hülya Avşarın göbeğine çıkmasıyla ilgili gülerek ''Onurcuğum en büyük hayalim Hülya Avşarın göbeğimin üzerine çıkmasıydı dermişim,ya çok ağırdı,bir ara nefes almakta zorluk çektim,nefes alamadım.Kemiksiz kesin 70 kilo vardı.''dedi.

Bu arada Onur'un ''10 numara '' adlı yeni albümün hayırlı olması için Alişan'a özel yaptırdığı pasta süprizi sanatçıyı çok mutlu etti.Koyu bir Fenerbahçeli olan Alişan'a üzerinde Alişan yazan ''10 ''numaralı Fenerbahçe forması hediye eden Onur, şu an Fenerbahçeli yöneticiler dinliyor,Emre Belezoğlu bize bu konuda yardımcı oldu diyerek canlı yayın odasına iki tane Senegalli yabancı getirerek, Fenerbahçenin yeni transferi Muhammet ve Kene diyerek şaka yaptı.

Alişan yeni yapacağı klip çekiminde Petek Dinçözün köpeklerinide oynatacağını dile getirdi.

Çok keyifli geçen proğramda Alişan, canlı telefon bağlantılarında sevenleriyle buluşurken,onurun yaptığı süprizler ve hediyeler için teşekkür etti.Desteklerini esirgemeyen Şahin Özer ailesine ve Onura tekrar teşekkür eden Alişan ''Burası benim artık evim gibi oldu.''dedi.Alişan radyodan mutlu olarak ayrıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum