ALMANYA'DA OLAY PROGRAM! TÜRK KIZI DA SOYUNDU!

ALMANYA'DA OLAY PROGRAM! TÜRK KIZI DA SOYUNDU!

Alman televizyon kanalı RTL 2’nin 8 Mayıs Pazartesi akşamı yayın hayatına başlayan Naked Attraction Dating programı bugün ülkede gündeme oturdu. Yarışmacılar arasında Sibel isminde bir Türk kızı da yer aldı.

Programda buluşmak için arkadaş ve partner arayan adayların stüdyoya tamamen çıplak ekrana gelmesi; erkek ve kadın adayların vücutlarının tamamının ayrıntılı sergilenmesi, izleyenleri şok etti.

Almanya'da yayın hayatına başlayan program ülkede gündeme oturdu. Alman televizyon kanalı RTL 2'de yayınlanan programda yarışmacılar arasında Sibel adında bir Türk kızı da var. Pazartesi akşamı yayınlanan Naked Attraction Dating (Çıplak Buluşma) adlı programda, buluşmak için arkadaş ve partner arayan adayların stüdyoda tamamen çıplak ekrana gelmesiyle erkek ve kadın adayların vücutlarının tamamının ayrıntılı sergilenmesi, izleyenlerde şok etkisi yarattı.

Büyük yankı uyandıran programda, yarışmacılar arasında Sibel isminde bir Türk kızı da yer aldı. Her hafta Pazartesi günü saat 22.15'te başlayan program yaklaşık bir saat sürüyor.

 
 

Kaynak:İnternethaber

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.