Alpay… MODA KAYIKHANESİ'NDEN BAYRAM SÜRPRİZİ...

Alpay… MODA KAYIKHANESİ'NDEN BAYRAM SÜRPRİZİ...

İstanbul'un en yeni ve en görkemli etkinlik merkezi bayram sürprizi yaparak, Türk Pop Müziği'nin efsane sesi Alpay'ı Kadıköylülerle buluşturuyor.

HABER- KADİR TOPRAKKAYA

"Eski Kulüp" diye anılan, Moda Deniz Kulübü'nün eski binası bünyesindeki, eski Moda Kayıkhanesi'nde sevenleri ile buluşacak olan Alpay, 26 Haziran'da, yani bayramın ikici günü akşamı özellikle 68 kuşağının dillerden düşmeyen şarkılarını seslendirecek.

MODA KAYIKHANESİ BISTRO & EVENT HALL  

Moda’nın yeni yüzü olarak canlı müzik performansları ile misafirlerine eğlence dolu geceler yaşatmaya hazırlanan Moda Kayıkhanesi Bistro & Event Hall  26 Haziran Pazartesi akşamı gerçekleştireceği açılış konserinde “Eylül’de Gel”, “Fabrika Kızı” ve “Gitme” gibi hit şarkılara imza atan  Alpay ile konuklarına keyifli bir gece yaşatacak.  

 

ŞUBAT AYINDA KHEM'DE SAHNE ALMIŞTI

 

Kadıköy Halk Eğitim Merkezi geçtiğimiz yıl ziyaretçileri arasında yaptığı mini anketlerde, Kadıköy'de en fazla görmek istediğiniz sanatçılar..? sorusuna aldığı cevapların ardından, Şubat ayında Alpay'ı Kadıköylülerle buluşturmuş ancak salon kapasitesi nedeniyle pek çok Kadıköylü de izleme fırsatı bulamamıştı. Bu durumu da dikkate alan Moda Kayıkhanesi Yönetimi, "Bizler de ilk gece için pek isim üzerinde durduk. Ancak sanatçımızın yakın zaman önce  Kadıköy Halk Eğitim Merkezi'nde verdiği konseri izleme fırsatı bulamayanlara da bir sürpriz olsun istedik" yorumunda bulundular.  Alpay konseri bilet ve rezervasyonları için Moda Kayıkhanesi Bistro & Event Hall 0216 3364446   ve  Moda Sahil Restaurant gişelerine başvurmak yeterli.

 

MODA KAYIKHANESİ BİSTRO & EVENTHALL HAKKINDA;

Tarihi Moda İskelesinin yanında, deniz kenarında bulunan Moda Kayıkhanesi Bistro & Event Hall, bir asırlık  geçmişe sahip. 35 yıldır kaderine terkedilmiş ve bu sürede hasar görmüş kayıkhane ve aynı alanda bulunan eski kulüp binası, aslına birebir uygun olarak restore edilerek, İstanbul’un sosyal yaşamına tekrar kazandırıldı.

Restorasyon sonunda aynı alanda bulunan eski kulüp binası  ”Moda Sahil Restaurant  Ege Mutfağı” olarak hizmet verirken, 26 Haziran’ da Alpay konseri ile açılacak olan Moda Kayıkhanesi Bistro & EventHall ise,  alternatif etkinlikler ve seçkin konserlerle İstanbul’un gece hayatına yeni bir soluk getirme iddiasını taşıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.