ALTIN BOYNUZ'DA PANOROMİK MANZARALI YENİ BİR OTEL !..

ALTIN BOYNUZ'DA PANOROMİK MANZARALI YENİ BİR OTEL !..

İstanbul’un tarihi semti Haliç’te yer alan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn, 31 Mart 2015, Salı akşamı düzenlenen özel bir davet ile kapılarını açtı.

İstanbul, 31 Mart 2015 - İsviçre merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts’un Türkiye'de dördüncü, İstanbul'da ikinci oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn, iş ve sanat dünyasından isimlerle birlikte Türkiye’deki iş ortaklarını özel bir gece ile ağırladı. Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn’da gerçekleşen gecenin sunuculuğunu ise Ece Vahapoğlu üstlendi.

Dış cephe mimarisi ve iç mekan konsepti Haliç'in hayranlık uyandıran tarihi dokusundan ilham alınarak çağdaş bir anlayışla tasarlanan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn’da, birçoğu Haliç kıyılarının panoramik manzarasına sahip 136 oda, gurme lezzetler sunan Pruva Swiss Grill Restaurant, günün yorgunluğunu atmanızı sağlayacak Serenity Wellness Center ve 380 m2'lik Golden Horn Balo Salonu'nun da dahil olduğu son teknoloji ekipmanlarla donatılmış toplam 7 toplantı salonu bulunuyor.

Mövenpick Hotels & Resorts Başkan ve CEO’su Jean Gabriel Peres, Mövenpick Hotels & Resorts Türkiye Bölge Müdürü Frank Reichenbach, Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Genel Müdürü Neyran Tan,  Akgel Gayrimenkul Ltd. Şti. Yönetici Ortağı Volkan Öngel ve İsviçre İstanbul Başkonsolosu Monika Schmutz Kırgöz’ün ev sahipliğinde gerçekleştirilen geceye cemiyet ve iş dünyasının önemli isimleri de katıldı.  

Piyano ve keman dinletisi eşliğinde başlayan gece, Mövenpick Hotels & Resorts ve Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn yöneticilerinin konuşmaları ile devam etti.

Açılış davetinde bir konuşma yapan Mövenpick Hotels & Resorts Başkan ve CEO’su Jean Gabriel Pérès, Haliç’in, sadece tarihi açıdan zenginliğiyle değil, aynı zamanda hem iş hem de tatil amaçlı seyahat eden misafirlere hitap eden merkezi konumuyla ön plana çıktığına dikkat çekerek, “Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn’un; ödüllerle dolu başarılı bir geçmişi bulunan Mövenpick Hotel Istanbul’dan sonra İstanbul’da ikinci, Ankara ve İzmir’le birlikte Türkiye’de dördüncü otelimiz olarak hizmete girmesinden gurur duyuyorum” dedi.

Mövenpick Hotel Istanbul Genel Müdürü ve Türkiye Bölge Müdürü Frank Reichenbach ise “Yeni otelimiz Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn’da da, Türkiye’deki diğer Mövenpick Otelleri’nde olduğu gibi konuklarımızın beklentilerini aşmak, unutulmaz bir gastronomi deneyimi yaşatmak ve koşulsuz misafir memnuniyetini sağlamak için ekibimizdeki her üyenin ekstra özen göstereceğine dair taahhütümüzü yerine getireceğiz” diye konuştu.

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Genel Müdürü Neyran Tan, “Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn eşsiz olanakları, benzersiz tarihsel perspektifi, modern ambiyansı ve ilham veren mükemmel konumuyla İstanbul’u ziyaret edenler için konfor ve butik otel hizmetlerini birleştiren muhteşem bir kombinasyon sunuyor.” ifadelerini kullandı.

Otelin yatırımcısı Akgel Gayrimenkul Ltd. Şti Yönetici Ortağı Volkan Öngel de portföylerinde bulunan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn'un turizm alanındaki en önemli yatırımları olduğunu belirterek, son zamanlarda kültür ve turizm vahasına dönüşen Haliç’te açtıkları yeni oteli Türkiye turizminin hizmetine sunmaktan gurur ve mutluluk duyduklarını söyledi.

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn’un açılış gecesine katılan davetlilere, Başaşçı Ceyhan Aşcıoğlu ve ekibi tarafından hazırlanan Akdeniz mutfağından yaratıcı lezzetler, İsviçre klasikleri ve Türk spesiyalitelerinin yaratıcı yorumları sunuldu. Gecede sahne alan Vildan Demir şarkıları ile konuklara unutulmaz anlar yaşattı. Gecenin ilerleyen saatlerinde gerçekleştirilen çekilişle konaklama, akşam yemeği, kahvaltı ve masaj gibi birbirinden renkli hediyeler sahiplerini buldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.