'ALTIN PORTAKAL'LARI TOPLAYAN KUZU VİZYONA GÜN SAYIYOR!

'ALTIN PORTAKAL'LARI TOPLAYAN KUZU VİZYONA GÜN SAYIYOR!

Kutluğ Ataman'ın yazıp yönettiği, 26 Aralık'ta gösterime girmesi planlanan "Kuzu" filminin vizyon tarihi, yönetmen Ataman'ın annesinin ani ölümü nedeniyle ertelenmişti.

Sinemaseverlerin büyük bir merakla beklediği Kuzu’nun vizyon tarihi belli oldu! Sinema sezonunun yaza uzamasıyla dolan sinema salonları  19 Haziran itibariyle Kuzu’yla şenlenecek.

51. Altın Portakal Ödül'lerinde En İyi Film, En İyi Kadın Oyuncu ve,En İyi Erkek Oyuncu ödüllerine layık görülen Kuzu, nihayet vizyona giriyor.

Nesrin Cevadzade, Cahit Gök, Nursel Köse ve Güven Kıraç gibi önemli isimlerin rol aldığı Kuzu, beyazperdede devleşen iki küçük yıldızı; Mert Taştan ve Sıla Lara Cantürk’le de çok konuşulacak.

Oğlunun sünnet töreninin şeref meselesi olduğuna inanan, bu sayede toplum içinde varlık gösterebileceğini düşünen, fakir bir Anadolu kadınının verdiği mücadeleyi mizahi ve oldukça komik bir dille anlatan Kuzu, çok güldürecek.

Kuzu’nun senaryosunu, yönetmen koltuğunda da oturan Kutluğ Ataman’ın imzasını taşırken, filmin yapımını ise ‘Saatleri Ayarlama Enstitüsü’ üstlendi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.