ALTIN SUYUYLA YIKANARAK GÜZELLİK OLUR MU?

ALTIN SUYUYLA YIKANARAK GÜZELLİK OLUR MU?

İstanbul Fuar Merkezi'nde bugün başlayan ve dört gün boyunca devam edecek Mücevher Fuarı'ndaki Lizay Pırlanta standı bugüne kadar görülmemiş bir şova sahne oldu.

"2013'te tüm kadınları altına boyayacağız" sloganıyla yola çıkan Lizay Pırlanta, bu hedefini Mücevher Fuarı'ndaki ziyaretçilerine yaşatmak amacıyla farklı bir etkinlik organize etti.

Saatler süren bir ön hazırlıkla, önce etkinlikte görev alacak modelin vücudu tam 10 bin TL değerindeki 100 gr altın tozuyla kaplandı. Sonra Lizay Pırlanta standının ortasında yer alan küvet, 30 bin TL değerinde 300 gr altın tozuyla karıştırılan su ile banyo keyfi için hazırlandı.

Adeta altın kıza dönüşen modelin dans figürleriyle renklendirdiği 40 bin TL'lik banyoyu izlleyebilmek için ziyaretçiler birbirleriyle yarıştı.

40 bin TL değerindeki banyo sonrası, altın tozları büyük bir titizlikle toplandı?

Büyük ilgi gören ve izdiham nedeniyle 2 saat boyunca devam eden şovda herkesin merak ettiği konu, kullanılan altın tozlarının bu etkinlik sonrasında ne olacağıydı.

Lizay Pırlanta yetkilileri modelin üzerindeki 10 bin TL'lik altın tozunun geri alınamayacağını ve modeli altın kız olarak buradan uğurlayacaklarını belirttiler.

Bu görsel şovun yanı sıra 2013'ün trendi olacak mücevher koleksiyonlarını da görücüye çıkaran Lizay Pırlanta, İtalya, Tayland ve Hong Kong'ta bulunan toplam 12 atölyedeki tasarım ekibi tarafından üretilen mücevherleriyle oldukça iddialıydı.

Tüm bu özel tasarımlar fuar sonrası Viaport, Sapphiere ve Perlavista AVM ile Nuruosmaniye'de bulunan mağazalarda satışa sunulacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.