ALTIN ZİRVE ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU...

ALTIN ZİRVE ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU...

Sanat ,iş ve medya dünyasından ünlü isimlerin akın ettiği ödül töreninde “Çocuk İçin Değer” sloganıyla ödüller sahiplerini buldu. Alia media bünyesinde Esra Karataş, Enes Furkan Bilgiçli ve Ebru Özkan organizatörlüğünde gerçekleştirilen Altın Zirve Ödülleri Profilo kültür merkezinde gerçekleştirildi.

Geceye katılan tüm konukların maske mesafe ve hijyen kurallarına dikkat ettiği gözden kaçmazken , tüm davetliler “ÇOCUK İÇİN DEĞER” sloganıyla geceye yoğun katılım gösterdi.

Gece Alia Medianın ev sahipliği ile iştesonhaber.com ve Beşiktaş Belediyesi himayesi altında Aralık ayına damgasını vurdu.

Gökay Kalaycıoğlu ve Tuğba Özay’ın sunumuyla gerçekleşen ödül töreninde Banu Alkan, Tuğçe Kandemir, Murat Övüç ve Fatih Bulut da ödüle layık görülen isimler arasındaydı.

altinzirve-2020-profilo-12-ozel.jpg

,Gecede aynı zamanda Ahmet Selçuk İlkan Ve Selçuk Ural da  Yaşam Boyu Onur ödülüne layık görüldü.  

altinzirve-2020-profilo-13-ozel.jpg

MEDYA ÖDÜLLERİ

Gecede magazin dünyası da bir çok ödül aldı, Türkiye'nin En İyi Magazin Portalı ödülü, duayen gazeteci Nurcan Sabur'un idaresine yayın yapan Magazinkolik.com sitesine giderken, Yılın En Çok Okunan Cemiyet Dergisi ödülü de Muammer Kapucuoğlu'nun yönettiği Klass Magazin'in oldu.

altinzirve-2020-profilo-8-ozel.jpg

Yılın İyi Magazin muhabiri ödülü ise ÖnceVatan Gazetesi ve Beyaz Haber Ajansı (BHA) Magazin yazarı Yaşar Şenyüz'ün oldu.

altinzirve-2020-profilo-9-ozel.jpg

HABABAM SINIFI VOKAL GRUBU SALONU COŞTURDU.

Yeşilçam’ın unutulmaz klasiği olan, merhum Rıfat Ilgaz'ın ünlü yapıtı “Hababam Sınıfı” oyuncularına 4 ödül birden gitti. Geçtiğimiz yıllarda “Hababam Sınıfı’nın oyuncularından “güzel genç”; Teoman Ayık, 'Bacaksız' gülen çocuğu; Tuncay Akça ve Hayta İsmail; Ahmet Arman'ın kurmuş olduğu Hababam Vokal Grubu'na Türk Sineması’nın En Unutulmazları ödülü verildi. Üç oyuncuya tek tek ödülleri takdim edildikten sonra bir ödül de tüm Hababam oyuncuları adına verildi. Şarkıları ile salonu coşturan Hababam vokal grubu, şarkının bitiminde Bacaksız Tuncay Akça tarafından, Tuğba Özay ve Hababam oyuncularına sahnede tek ayak üzerinde durma cezası verilince bütün salon kahkahalara boğuldu.

altinzirve-2020-profilo-15-ozel.jpg

Çocuğa şiddet ve istismar noktasında son dönemde ülkemizde ve dünya genelinde artan vakalara tepki ve farkındalık amaçlı düzenlenen ve ÇOCUK İÇİN DEĞER sloganı ile gerçekleşen yemekte konuşma yapan gecenin sahipleri ve organizatörleri olan Esra Karataş, Enes Furkan Bilgiçli ve Ebru Özkan şunları kaydetti ; Her yıl organize ettiğimiz 6 organizasyondan birini daha güzel bir şekilde yapmanın gururu içerisindeyiz . Gecelerimizin her biri farkındalık yaratmak amacıyla düzenlemektedir. Bizi başarılı ve farklı kılanda budur. Bu gecemizde de “ ÇOCUĞA DEĞER” sloganıyla çocuklara farkındalık yaratmak amacıyla düzenliyoruz. Çocuklar en değerli varlığımız ve bizlerinde geleceğidir. Geleceğimize sahip çıkmak adına bizlere destek veren , sanatçılarımıza , belediyelerimize ve belediye başkanlarımıza , iş insanlarımıza , katılan tüm misafirlerimize sonsuz teşekkür ediyoruz.

altinzirve-2020-profilo-1-ozel.jpg

Gecenin Kırmızı Halı sunumları ise Televizyoncu Yeliz Akay'a aitti...

altinzirve-2020-profilo-2-ozel.jpgaltinzirve-2020-profilo-3-ozel.jpgaltinzirve-2020-profilo-4-ozel.jpgaltinzirve-2020-profilo-5-ozel.jpgaltinzirve-2020-profilo-6-ozel.jpgaltinzirve-2020-profilo-7-ozel.jpgaltinzirve-2020-profilo-10-ozel.jpgaltinzirve-2020-profilo-11-ozel.jpgaltinzirve-2020-profilo-14-ozel.jpgaltinzirve-2020-profilo-16-ozel.jpgaltinzirve-2020-profilo-17-ozel.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.