Altın Zirve ve Kariyer Ödülleri… ZİRVEDEKİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ!

Altın Zirve ve Kariyer Ödülleri… ZİRVEDEKİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ!

Bu yıl dördüncü kez gerçekleşen Altın Zirve ve Kariyer Ödülleri, unutulmaz anlarla dolu bir geceye ev sahipliği yaptı. Görkemli bir törenle sahiplerini buluşturan etkinlik, Sudatur gemisinde gerçekleşti. Gece, ünlü manken Özge Ulusoy ve ünlü komedyen Yavuz Seçkin'in eşsiz sunumuyla renklendi.

FOTOĞRAFLAR: Mehmet Ali ŞAHİN

Geceye katılan ya da  dallarında ödül alan ünlü isimler arasında Erkan Özerman, Müjdat Gezen, Yılmaz Morgul, Ebru Polat, Nadide Sultan ve magazinkolik.com Genel Yayın Yönetmeni Nurcan Sabur gibi tanınmış simalar yer aldı. Ayrıca, yapımcı Hakan Eren, Halo Dayı, Kafadar ve Seda Mete gibi isimler de geceyi onurlandırarak ödüllerine kavuştular…

90'lı yılların ünlü sanatçıları Jale, Sibel Alas, Hazal ve Seçil gibi isimler, geceye renk katan diğer unutulmaz isimler arasındaydı. Etkinlik boyunca sahne alan ve ödüllerini alan bu ünlüler, geceye ayrı bir anlam katmışlardı.

Altın Zirve ve Kariyer Ödülleri, sadece ödülleriyle değil, aynı zamanda sahne performansları ve katılımcıların samimi anlarıyla da geceyi unutulmaz kıldı. Bu özel gece, ünlü isimlerin bir araya geldiği ve kariyer başarılarının kutlandığı anlamlı bir etkinlik olarak hafızalara kazındı.

Geceyle ilgili birbirinden ilginç fotoğraflar için TIKLAYINIZ...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.