Amber Heard... TAZMİNAT ÖDEMEK İÇİN EVİNİ SATTI!

Amber Heard... TAZMİNAT ÖDEMEK İÇİN EVİNİ SATTI!

Eski kocası Johnny Depp ile tüm dünyanın takip ettiği skandal bir davanın konusu olan Amber Heard, Kaliforniya'daki evini sattı. Satış, Heard'ün Depp'e karşı davayı kaybedip 8 milyon dolarlık bir ödeme yapması gerektiği için ayrıca dikkat çekti.

Geçtiğimiz aylarda Hollywood’un iki ünlü ismi mahkemede karşı karşıya gelmiş ve ileri sürdükleri iddialarla sık sık gündemde kalmışlardı.

Haftalar süren ve canlı yayınlanan Amber Heard ve Johnny Depp davası sonunda Depp’in zaferiyle sonlanmış ve dava sonrası Heard’ün eski eşi Johnny Depp’e 8 milyon dolar ödeme yapmasına karar verilmişti.

Karara itiraz eden ve bu itirazı geçtiğimiz haftalarda reddedilen Heard’ün söz konusu parayı ödeyemeyeceği belirtildikten kısa bir süre sonra evini satması dikkat çekti.

TMZ’nin haberine göre Heard, Kaliforniya Yucca Vadisi’ndeki evini 1 milyon dolara satarak bu paranın bir kısmını toplamaya başlamış olabilir.

Ayrıca habere göre; Heard, evi 2019’da satın alırken şimdi satıştan yaklaşık iki katı bir kâr elde etti.

Davayı kaybettikten sonra Heard sık sık açıklamalar yapmış, avukatları aracılığıyla da sonuca itiraz etmişti.

Ayrıca Heard, bazı kanıtların kabul edilmediğini de belirtmişti.

İddiaya göre; Yargıç Penney Azcarate, Heard’ün boşanma davası sırasında avukatlarıyla yaptığı konuşmayı sunmasına izin vermeyi reddetti.

Boşanma sırasında Heard’ün Karayip Korsanları’nın dördüncü filmini evliyken çeken Depp’ten 33 milyon doların yarısını isteyebileceği, ancak Heard bunu yapmayıp reddederken avukatlarına da bunun parayla ilgili olmadığını belirttiği bir mail yazdı.

Bu iddia, Depp’in Heard’e karşı açtığı karalama davası sırasında yargıç tarafından kanıt olarak kabul edilmedi.

Heard temyize gitmeye çalışırken, Depp’in temsilcileri ise karardan emin olduklarını söylediler:

“Jüri, duruşma sırasında sunulan kapsamlı kanıtları dinledi ve sanığın kendisinin Depp’i birden çok kez karaladığına dair açık ve oybirliğiyle karara vardı.

Biz davamıza güveniyoruz ve bu kararın geçerli olacağına inanıyoruz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.