Amy Winehouse... HANDE YENER KONSERİNDE BİR DÜNYA STARI !..

Amy Winehouse... HANDE YENER KONSERİNDE BİR DÜNYA STARI !..

Geçtiğimiz hafta Harbiye Açık Hava Tiyatrosu Sahnesi’nde düzenlenen ve büyük ilgi gören Hande Yener konseri bir dünya starını ağırladı.

Geçtiğimiz hafta Harbiye Açık Hava Tiyatrosu Sahnesi’nde düzenlenen Hande Yener konseri büyük ilgi görmüştü. Provaları yaklaşık 2 ay süren ve 200 kişilik dev bir ekiple çalışan Yener, gecede 24 şarkı seslendirmişti. Konserinde gerek şovları gerekse kostümleriyle ilgi çeken sanatçı şarkılarını hayranlarının gözlerinin içine bakarak söylemişti.

Konseri izlemeye gelenler arasında Hande Yener’in yakın dostları ve hayranları vardı. Tıklım Tıklım doldurdukları konser alanında ilgi çeken bir konuk vardı ki, o da Hande Yener’i en önden izleyen Amy Winehouse’du.

Konser sırasında izleyicilerin de merak ettiği Amy Winehouse’u canlandıran kişi ise gece hayatının yakından tanıdığı ama bugüne kadar medyadan uzak duran Matmazel Coco’ydu. Matmazel Coco, o akşam konserde Amy Winehouse’u anmak isteyen Hande Yener’in isteği üzerine kılık değiştirip, oradaydı.

Matmazel Coco, artık medya dünyasının yeni yüzü olmaya hazırlanıyor.

Gerek kendisi olmasıyla gerekse tiplemeleriyle İstanbul gecelerinin vazgeçilmezi Matmazel Coco, kendisinden “taze bir gonca gül gibiyim. 60 cm belim, kaşık kadar suratım, dillere destan doğal güzelliğim, hanımefendiliğim, mütevazılığım” diye bahsediyor. Coco sahnede kendine oldukça da güveniyor. Renkli ve eğlenceli kişiliği ile bugüne kadar Çırağan Saray’ı, Ulus 29, Sait Halim Paşa Yalısı, Madam Margot, BinbirDirek Sarnıcı gibi pek çok kaliteli mekanda sahne alan ve önemli kurumsal firmaların etkinliklerinde performans sergileyen Matmazel Coco, sosyete dünyasının eğlecelerinde vazgeçilmez oldu. Bu vazgeçilmezliğini artık medyada da kanıtlamaya hazırlanan Coco, sürprizlerle dolu projeleri ile herkesi şaşırtacağa benziyor…

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum