Anadolu Ateşi... BODRUM ANTİK TİYATROSU’NDA!

Anadolu Ateşi... BODRUM ANTİK TİYATROSU’NDA!

Türkiye başta olmak üzere, Dünya’nın her yerinde kültürel esinti yaratmaya devam eden Anadolu Ateşi Dans Topluluğu, Çarşamba günü Marmaris’de başladığı Ege turnesine bugün Bodrum Antik Tiyatrosu’nda devam etti.

18 yılda, 100 ülkede, 45 milyonu aşan seyirciyle buluşan Anadolu Ateşi Dans Topluluğu, Ege turnesi kapsamında bu akşam Bodrum Antik Tiyatrosu’nda yerli ve yabancı yüzlerce dansseverin karşısına çıktı.

 

 

 

Tüm dünyada ve Türkiye’de 5.000’den fazla kez seyirciyle buluşan Anadolu Ateşi gösterisini izleyenler arasında Gülben Ergen, çocukları Atlas, Ares ve Güney de vardı.

 

 

 

Özel Gösteri serisi Ege Turnesi’ne devam eden topluluk repertuvarında; kostümden, koreografiye birçok değişiklikle seyirci karşısına çıktı.

Ege Bölgesi’nin zeybek oyunu ile büyük alkış toplayan gösterinin sonunda topluluğun Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan 18 yıllık geleneği bozmayarak sahnedeki tüm dansçılarla birlikte dans ederek geceyi sonlandırdı.

anadoluatesi_bodrum1.jpg

 

 

 

Ege Turnesi devam ediyor…

Marmaris’ten başlayan turne 25 Ağustos’da ÇeşmeAmfi Tiyatrosu’ndave 26 Ağustos’da KuşadasıAVM Amfi Tiyatrosu’nda seyirciyle buluşacak.

 

 

 

Anadolu Ateşi Ege Turne Programı:

25 Ağustos Pazar, Saat 21:15’de Çeşme Amfi Tiyatrosu

26 Ağustos Pazar, Saat 21:15’de Kuşadası AVM Amfi Tiyatrosu

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.