Anadolu Ateşi... HARBİYE AÇIKHAVA’YI YAKTI!

Anadolu Ateşi... HARBİYE AÇIKHAVA’YI YAKTI!

“Anadolu Ateşi” dans topluluğu, BKM organizasyonuyla gerçekleşen “Denizbank Açıkhava Konserleri”nde sanatseverlere unutulmaz anlar yaşattı. Anadolu Ateşi, özel gösteri serisinde seyirciyi adeta büyüledi.

Dünya'nın her yerinde kültürel esinti yaratmaya devam eden “Anadolu Ateşi” dans topluluğu, dört kuşaktan oluşan dansçılarıyla Harbiye Açıkhava’da muhteşem bir kültürel şölen, unutulmaz bir gece yaşattı. 

İstanbul’a Özel “İstanbul Dreams”

Anadolu Ateşi, kuruluşunun 20., sahnelerde ise 18. yılında 1. perdesinde İstanbul’un 24 saat yaşayan caddelerini, Doğu Batı medeniyet sentezlerini, eğlence ve kültür sanat yaşamını, dansın dili ile izleyiciye sundu.

Uçuş ve devasa görüntü sistemlerinin kulanıldığı gösteri, uzun süre ayakta alkışlandı. 

“Best Of Anadolu Ateşi”!

Bugüne kadar 5000’den fazla kez seyirciyle buluşan Anadolu Ateşi, gösterinin 2. perdesinde ise 150 dansçının katıldığı ve bugüne kadar en hızlı, en heyecanlı, en dinamik bölümlerini harmanlandığı özel performans ile Harbiye Açıkhava’da büyük duygular bıraktı.

Gösteri sonunda izleyici Anadolu Ateşi dans topluluğunu ayakta alkışlarken, topluluğun Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan da 18 yıllık geleneği bozmayarak sahneye çıktı ve tüm dansçılarla birlikte dans ederek geceyi sonlandırdı.

anadoluatesi_oryantal.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.