ANADOLU YAKASI`NIN EN BÜYÜK ALIŞVERİŞ MERKEZİ 10 YAŞINDA!

ANADOLU YAKASI`NIN EN BÜYÜK ALIŞVERİŞ MERKEZİ 10 YAŞINDA!

Maltepe Park AVM`nin 10. Yıl kutlamaları sürprizi olan ünlü sanatçı Hakan Aysev, `Happy Birthday` şarkısını söyleyerek etkinlik alanına girdi ve hep bir ağızdan şarkıya eşlik etti.

ECE Türkiye proje yönetimi tarafından yönetilen Maltepe Park AVM, 10. yaşını muhteşem bir organizasyonla kutladı. 10. Yıl kutlamaları, ihtişamıyla dillere destan olacak bir Flash Mob Gösterisi?yle başladı.

Carmina Burana adlı isimli eseri seslendiren şef Serdar Yalçın yönetimin de Sinema Senfoni Orkestrası ve İstanbul Devlet Opera ve Balesinin solist, korist ve dansçılarından oluşan 65 kişilik dev kadro ile Z. Rana Aybar organizasyonuyla hazırlanan Flash Mob gösterisi gerçekleşti.

Günün sürprizi olan ünlü sanatçı Hakan Aysev, Maltepe Park için 'Happy Birthday' şarkısını söyleyerek etkinlik alanına doğru yürümeye başladı. İzleyenler Hakan Aysev?i görünce hem şaşırdılar hem de hep bir ağızdan doğum günü şarkısını seslendirdiler.

Halkın sevgisini kazanmanın kolay olmadığını dile getiren Aysev, gördüğü ilgiden mutluluk duyduğunu ifade ederek ?Benim için çok önemli bir gurur 10. Yılınız da beni de görmek istediniz bir sanatçı için değer görmekten daha önemli hiçbir şey yok? diyerek alışveriş merkezi yönetimine teşekkür etti.

Aysev, Maltepe Park'ın 10. Yıl pastasını AVM Müdürü Vedat Özeren ve Maltepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Asker ile birlikte kesti. Maltepe Park AVM?ye gelen ziyaretçiler de çeşitli sürprizlerle karşılaştı. Doğum günü için hazırlanan dev pasta ve Osmanlı şerbeti gün boyunca ziyaretçilere dağıtıldı. Organizasyonun sonun da katkıları için Ayşegül Aral ve Banu Noyan?a AVM yönetimi tarafından teşekkür çiçekleri takdim edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.