Anastacia... BODRUM'DA MUHTEŞEM KONSER!

Anastacia... BODRUM'DA MUHTEŞEM KONSER!

Pop dünyasının efsanevi kadın vokallerinden Anastacia, dünya turnesi kapsamında Türkiye’ye geldi. Bodrum Yalıkavak Marina’da 26 Haziran'da konser veren Anastacia, güçlü sesiyle olduğu kadar, samimi tavırları ve güzelliğiyle de beğeni topladı.

“I’m Outta Love” ve “Left Outside Alone” gibi hit parçaları ile dünyada 30 milyondan fazla albüm satan pop dünyasının dev kadın vokali Anastacia, Bodrum’daki Yalıkavak Marina sezon açılışına özel bir konser verdi.

Yedinci albümü “Evolution” kapsamında bu yıl Nisan ayında Avrupa turnesini başlatan ve aynı turne kapsamında Türkiye’ye ilk kez gelen sanatçı, 3.500 kişi kapasiteli Yalıkavak Marina Konser Alanı’nı hınca hınç doldurdu.

Cemiyet hayatından ünlü simaların da katılım gösterdiği gecede Mehmet Aslantuğ Arzum Onan çifti Anastacia’nın coşkulu şarkılarına eşlik etti.

Türkiye’nin ilk yüksek kapasiteli süper yat marinası Yalıkavak Marina’nın eşsiz manzarası eşliğinde başlayan konserde Anastacia 2 saat boyunca sahneden inmedi ve en sevilen şarkılarını Türk ve yabancı hayranlarıyla birlikte seslendirdi.

Anastacia, güçlü sesiyle olduğu kadar samimi tavırları ve güzelliği ile de beğeni topladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.