Anca Pop... GÜNLERDİR KAYIPTI, TUNA NEHRİNDEN ÇIKTI!

Anca Pop... GÜNLERDİR KAYIPTI, TUNA NEHRİNDEN ÇIKTI!

34 yaşındaki Romanya asıllı dünyaca ünlü şarkıcı Anca Pop, arabasının nehre uçması üzerine boğularak feci şekilde can verdi

Dünya medyasının gündemine oturan olay Tuna Nehri'nde gerçekleşti. Yeni yıl öncesi ailesini ziyaret etmek için çıktığı yoldan dönemeyen sanatçının sevenleri yasa boğuldu.

Tuna Nehri üzerinde yolculuğu sırasında arabasıyla nehre uçan Anca Pop, kendisinden bir süre haber alınamayarak çevresindekileri telaşlandırmıştı.

Kendisinden haber alınamayan sanatçının kız kardeşi, telaşlanarak polise haber vermiş ve çalışmalar başlatılmıştı.
Anca Pop'u bulmak için seferber olan polis Romanya'daki Tuna Nehri'nde bir aracın düştüğünü ortaya çıkardı.
Yapılan incelemeler sonucunda sudan çıkarılan cansız bedenin Anca Pop'a ait olduğu öğrenildi. Japonya'da büyük bir hayran kitlesine sahip olan Romanyalı sanatçının ailesine başsağlığı dilekleri yağıyor.
Müzik hayatına 2004 yılında başlayan şarkıcının hayatı, 2008 ünlü sanatçı Goran Bregović ile tanışması ve albümü için beraber çalışmaları sayesinde değişmişti.
68 yaşındaki Bosna-Hersekli ünlü sanatçı Goran Bregović'in keşfettiği sanatçının müzik hayatı 2004 yılında başlamıştı. Anca Pop, usta sanatçıyla yaptığı albüm çalışmalarıyla adını milyonlara duyurmayı başarmıştı.

Kaynak:İnternethaber.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.