Andy Murrey... DÜĞÜNDE ŞOK EDEN ÖLÜM!

Andy Murrey... DÜĞÜNDE ŞOK EDEN ÖLÜM!

Dünyaca ünlü İskoç tenisçi Andy Murrey, uzun süredir birlikte olduğu Kim Sears ile İskoçya’daki Dunblane Katedrali’nde düzenlenen görkemli bir törenle evlendi. Düğünün prova yemeğinde fotoğrafçının kalp krizi geçirerek ölmesi çifti üzüntüye boğdu.

Gelin Sears, tüm Britanya’nın yakından izlediği törende Jenny Packham imzalı uzun kollu işlemeli bir gelinlik giyerken, 27 yaşındaki Wimbledon şampiyonu Murrey geleneksel bir kiltle törene katıldı.

Murrey ve Sears henüz 2005 yılında henüz 17 yaşındayken ABD’deki bir tenis turnuvasında tanışıp birlikte olmaya başlamış ve geçen yıl Kasım ayında nişanlanmıştı.

FOTOĞRAFÇININ ÖLÜMÜ HERKESİ ÜZÜNTÜYE BOĞDU
 Düğünün prove yemeği sırasında 47 yaşındaki fotoğrafçı Gordon Jack, Murrey’den sadece bir kaç metre uzaklıkta bir anda kalp krizi geçirerek yere yığıldı. Hemen hastaneye kaldırılan Jack kurtarılamadı.


 
Scotimage haber ajansını yöneten ve ülkedeki ulusal gazeteler için de Freelance olarak çalışan Jack’in evli ve üç çocuk babası olduğu açıklandı.
 
İskoçya Başbakanı Nicola Sturgeon, konuyla ilgili Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Gordon Jack’in öldüğünü duymak beni çok üzdü. Sevgi dolu bir adam ve harika bir fotoğrafçıydı. Düşüncelerim ailesi ve meslektaşlarıyla” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.