Ankaralı Namık... TOPRAĞA VERİLDİ!..

Ankaralı Namık... TOPRAĞA VERİLDİ!..

Ankara'daki evinin balkonundan düşerek ölen şarkıcı Ankaralı Namık baba ocağı Çankırı'da toprağa verildi. Şarkıcıyı dostları Hakan Taşıyan ve Ankaralı Turgut yalnız bırakmadı.

Önceki akşam  Kuzey Ankara TOKİ blokları 15. etap 7. katta bulunan evinin balkonundan henüz belirlenemeyen bir nedenle düşen Ankaralı Namık, kaldırıldığı Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetmişti. Uğurlu memleketi Çankırı'da toprağa verildi.



Kurşunlu ilçesi Yeşilöz köyü nüfusuna kayıtlı olan Uğurlu, yaklaşık 2 ay önce köyünde bulunan ilkokulun bahçesinde şehitler için "Sakla gözyaşını annem" isimli şarkısına klipçekmişti.

Klipte görev alan Yeşilöz köyü imamı bir şehidin cenaze namazını kıldırmıştı. Ankaralı Namık'ın cenaze namazı da aynı bahçede aynı imam tarafından kıldırıldı. 

Okul bahçesinde kılınan cenaze namazının ardından Ankaralı Namık'ın cenazesi köy mezarlığına defnedildi. Cenazeye katılan yakınları gözyaşlarına hakim olamadılar.  Cenaze törenine, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Kurşunlu belediye Başkanı Şakir Kaymak, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Potukoğlu, "Ankaralı Turgut" olarak bilinen şarkıcı Turgut Karataş, Sanatçı Hakan Taşıyan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.