Annemin Yarası... MERYEM UZERLİ VE OZAN GÜVEN'İ BULUŞTURAN FİLM!

Annemin Yarası... MERYEM UZERLİ VE OZAN GÜVEN'İ BULUŞTURAN FİLM!

Bu sezonun merakla beklenen projeleri arasında yer alan "Annemin Yarası" filminin fragmanı ve afişi görücüye çıktı.

Başrollerini Ozan Güven, Meryem Uzerli, Belçim Bilgin, Okan Yalabık ve Bora Akkaş’ın paylaştığı “Annemin Yarası”, güçlü kadrosu ve çarpıcı hikaye örgüsü ile vizyona hazırlanıyor.

On sekiz yaşındaki Salin’in (Bora Akkaş) hayalindeki yuvayı bulmak  üzere hiç  bilmediği bir şehre doğru yola çıkmasıyla başlayan ve unutulmuş bir maziyle birbirine bağlanan iki aileyi yeniden karşı karşıya getiren filmin çekimleri geçtiğimiz Ağustos aynın ortasında Sırbistan’da tamamlanmıştı.

200 kişilik teknik ekibin 45 çekim gününde tamamladığı filmin tamamı yurtdışında ve 60 farklı mekanda çekildi.

Yapımcılığını BKM Film’in, yönetmenliğini ise Ozan Açıktan’ın üstlendiği “Annemin Yarası” çok yakında sinemalarda…. 

İŞTE “ANNEMİN YARASI”NIN KAHRAMANLARI

BORİSLAV (Ozan Güven) : Belgrad yakınlarında küçük bir çiftlik sahibi. Karısına son derece aşık. Avlanmayı, eğlenmeyi ve arkadaşları ile vakit geçirmeyi seven kendi halinde bir adam.

MARIJA (Meryem Uzerli) : 30’lu yaşların başında, elinden her iş gelen, çocuklara düşkün, kendisi güzel olduğu kadar etrafındaki insanların hayatını da güzelleştiren Sırp asıllı genç bir kadın.

NERMA (Belçim Bilgin) : Marija ile aynı yaşlarda olan Nerma, Marija’nın aksine içine kapanık, az konuşan bir kadın. Küçük ailesi ile kendi halinde yaşıyor.

MİRSAD (Okan Yalabık) : Hayatını eşine ve çocuğuna adamış kalender bir ayakkabı tamircisi. Yokluk ve yoksunluğuna rağmen mutlu ve umutlu.

SALİH (Bora Akkaş) : 18 yaşında genç bir adam. Ailesini bulmak üzere hiç  bilmediği bir şehre doğru yola çıkıyor. Meraklı, duygusal ve mücadeleci.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.