ANTALYA FİLM FORUM'UN ÖDÜLLERİ AÇIKLANDI!

ANTALYA FİLM FORUM'UN ÖDÜLLERİ AÇIKLANDI!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla gerçekleşen 57. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin ortak yapım marketi ve proje geliştirme platformu Antalya Film Forum’un kazananları belli oldu.

Salgın nedeniyle bu yıl çevrim içi gerçekleşen Forum’da ödüller birbirleri ile yarıştı.

5-7 Ekim 2020 tarihleri arasında Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında yapılan ve Olena Yershova Yıldız'ın direktörlüğünde gerçekleşen Antalya Film Forum'da bu yıl beş bölümde 14 proje toplam 470 bin TL para ödülüyle desteklendi.

Antalya Film Forum'da toplam 29 proje Uzun Metraj Kurmaca Pitching Platformu, Uzun Metraj Kurmaca Work in Progress Platformu, Belgesel Work in Progress Platformu, Sümer Tilmaç Antalya Film Destek Fonu Pitching Platformu ve bu yıl başlatılan Dizi / Kısa Dizi Pitching Platformu kategorilerinde yarıştı.

30 BİN TL ÖDÜL

Sekiz projenin yarıştığı Uzun Metraj Kurmaca Pitching Platformu'nda, Bobby Allen, Delly Shriazi ve Dilara Omur'dan oluşan jüri, iki projeye toplam 60 bin TL para ödüllü Uzun Metraj Kurmaca Pitching Platformu Ödülü'nü verdi.

Soner Sert'in “Bağlar” ve Vuslat Saraçoğlu'nun “Bildiğin Gibi Değil” adlı projelerinin her biri 30 bin TL para ödülü kazanırken; Erman Bostan'ın “Cadı” adlı projesi Film Standartları Post Prodüksiyon Ödülü'nü kazandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.