ANTALYALI MANKENLERDEN ÇILGIN BOWLİNG TURNUVASI !..

ANTALYALI MANKENLERDEN ÇILGIN BOWLİNG TURNUVASI !..

Kadına şiddeti ve tacizi protesto etmek adına sosyal medyada grup oluşturan çalışan bayanlar düzenledikleri anlamlı bowling turnuvasında Antalya`da bir araya geldiler...

Artık herkes taşın altına elini sokmalı ve seslerini duyurabilmek için değişik yollar denemeli diyerek sosyal medyada grup oluşturan çalışan bayanlar kadına yönelik şiddeti protesto etmek için Antalya'da bir araya geldi.

Gün geçmiyor ki kadına uygulanan şiddet ve kadın ölümleri yaşanmasın. Toplumda travma etkisi yapan bu üzücü olaylar kadınları harekete geçirdi. Protestolarını değişik yollarla ifade etmeye başladılar.

Kimi mecliste sesini duyurmaya çalışırken, kimi pankartlara sokakta eylem yaparken, kimi ise sosyal medya da grup oluşturup 8 mart dünya kadınlar günü ve kadına şiddetin son bulması için bir araya geldi.

Değişik ülkelerden ve şehirlerden gelen kadınlar bowling turnuvası düzenleyip kadına şiddet hattı olan 183 numarasını kollarına yazdılar.

Turnuvanın amacının "Dünya kadınlar gününü kutlamak ve kadına şiddette hayır" olduğunu belirten kadınlar ?Bize artık zarar vermeyin , sevin? diyerek kadına şiddetin son bulmasını istediler.

Herkesi doğuranın bir ana olduğunu söyleyerek onların değerinin bilinmesini ve şiddetin son bulmasını istediler.

Bowling turnuvasında dans ederek eğlenip , şiddetten uzak bir gün geçirdiler. Turnuva sonunda işletme sahibinden kupalarını aldılar.

Antalya For Fun eğlence merkezinde yapılan bowling turnuvasına San morco ekibi, Emre Yantur ajans modelleri Rusya ve ukraynadan güzeller, Akdeniz magazincileri ekipleri ile katıldı.

Birinciliği san marco bayanlar ekibi kazandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum