Araf 6 Ölüm... FRAGMANI TÜRK KORKU FİLMİ ÇITASINI YÜKSELTİYOR!

Araf 6 Ölüm... FRAGMANI TÜRK KORKU FİLMİ ÇITASINI YÜKSELTİYOR!

Türkiye ve Amerika’da çekilen korku filmi “Araf 6 Ölüm”ün merakla beklenen fragmanı yayınlandı. Korku filmi severlerin merakla beklediği fragman yayınlandığı ilk andan itibaren yüksek bir izlenme sayısına ulaştı.

Hem Türkiye’de hem Amerika Birleşik Devletleri’nde çekilen filmin Türkiye sahnelerinin yönetmenliğini deneyimli ve başarılı Yapımcı/Yönetmen Tarık Karakulak üstlenirken, filmin Amerika sahnelerini “Araf” serisinin yaratıcısı olan ünlü yönetmen Biray Dalkıran çekti.

Serinin en iddialı filmi “Araf 6 Ölüm” CJ ENM dağıtımıyla 19 Mayıs 2023 tarihinde vizyona girecek olan filmin senaryosunu Vural Tumbar kaleme aldı.

Oyuncu kadrosunda Gökhan Eryılmaz, Esenay Kılıç, Ekin İklim Çayoğlu, İrem Büğrüoğlu, Batuhan Soncul, Şengül Kaya gibi başarılı isimlerin yer aldığı filmde oyuncuların başarılı performansı tüm ekipten tam not aldı.

Film, öğretmen Yavuz’a, geçmişinde yaşadığı olaylar sebebiyle cinlerin musallat oluşunu konu almaktadır.

Dünyaca ünlü birçok sanatçının yaşadığı, Hollywood’un gözde mekanı Historical Sunset Square’da özel izinlerle çekimleri gerçekleştirilen “Araf” serisi yine Türk Korku Filmi sektörünün çıtasını yükseltecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.