Araf 6: Ölüm... KORKU SAÇMAYA GELİYOR!

Araf 6: Ölüm... KORKU SAÇMAYA GELİYOR!

Senaryosunu Vural Tumbar’ın yazdığı, “Araf 6: Ölüm” CJ ENM dağıtımıyla 19 Mayıs 2023 tarihinde vizyona girecek.

Yapımcılığını DFGS Film ve RN Production’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda iki ayrı isim  Tarık Karakulak (Türkiye sahneleri) ve Biray Dalkıran (Amerika sahneleri) oturuyor.  

Gökhan Eryılmaz, Esenay Kılıç, Ekin İklim Çayoğlu, İrem Büğrüoğlu, Batuhan Soncul, Şengül Kaya, Buğra Kılıçarslan büyük beğeni toplayan oyunculuk performasları ile göz dolduracak.  

Araf korku serisinin merakla beklenen yeni filmi “Araf 6: Ölüm”

Yaşanmış bir olaydır.

İzleyenlerin tüylerini diken diken edecek olan film, korku sahneleriyle de izleyecilerin rüyalarına girecek.

Türkiye ve Amerika’da çekimleri tamamlanan film, bir ilk okul öğretmeni olan Yavuz’un sınıfına yeni gelen bir kız öğrenciden sonra hayatının kâbusa dönüşünü konu alıyor.

Yavuz öğretmen başına gelen kötü olayları her ne kadar küçük kızla ilişkilendirmek istemese de, her olayda küçük kızın karşısına çıkmasına da bir anlam verememektedir. Küçük kızla arasındaki bağlantıyı öğrenmeye çalışırken her adımda ölüme biraz daha yaklaşmaktadır.

Gerçek hayatta yaşanmış bir olayı anlatan, izleyenlerin kendisinden parçalar bulacağı karakterleriyle, etkileyici korku ve gerilim sahneleriyle izleyiciyi koltuğa bağlayacak olan filmin Türkiye sahnelerinin çekimini deneyimli ve başarılı Yapımcı/Yönetmen Tarık Karakulak üstlenirken, filmin Amerika sahnelerini Kanıt, Seni Seviyorum Adamım, The Crossbreed, Cennet, Peri Masalı gibi filmlerden tanıdığımız ünlü Yönetmen Biray Dalkıran çekti.

Ev fiyatlarının 4 milyon dolardan başladığı ve dünyaca ünlü birçok sanatçının yaşadığı, Hollywood’un gözde mekanı Historical Sunset Square (Tarihi Günbatımı Meydanı)’nda yapılan çekimler için özel izin alındı.

Sadece çekim izni için 100.000 TL’nın üzerinde ödeme yapıldı. “Araf 6: Ölüm” filmindeki başarılı performanslarıyla adlarından çok söz ettirecek olan Gökhan Eryılmaz, Esenay Kılıç, Ekin İklim Çayoğlu, İrem Büğrüoğlu, Batuhan Soncul ve Şengül Kaya rol alıyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.