Arda Turan... YAKALAMA KARARI ÇIKTI, İFADE VERDİ!

Arda Turan... YAKALAMA KARARI ÇIKTI, İFADE VERDİ!

Arda Turan-Berkay kavgasında, kasten yaralama ve silahlı tehditten soruşturma başlatan savcılık, Berkay, eşi ve Murat Dalkılıç’ın ifadesinin alınmasını istedi.

 Arda Turan kısa bir süre önce ifade vermek üzere Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne geldi. Arda Turan şu an ifade veriyor.

Polis ifade sonrasında savcı ile görüşecek ve savcının talimatına göre Arda Turan ya gözaltına alınacak ya da serbest bırakılacak.

Futbolcu Arda Turan'ın, eğlence mekanında Berkay'ın burnunu kırdığı ve silah kullandığı iddialarıyla ilgili polis tutanağı ortaya çıktı.

Tutanakta Arda Turan ile Berkay'ın kavga iddiasında silah kullanıldığı belirtiliyor. Arda Turan hakkında silahla tehditten ötürü yakalama kararı çıkartıldı.

Hastane girişinde Arda Turan'ın belinde kabarıklık bulunduğu, yaralama olduğu halde polise bilgi verilmediği için özel güvenlik görevlisi için de ayrı bir soruşturma açılacağı belirtildi.

SİLAH KAMERADA

Olayın haber verilmesi üzerine olay yerine gelip inceleme başlatan polislere silahtan çıkan mermi çekirdeği özel güvenlikçiler tarafından teslim edildi.

Mermiye el konulurken, güvenlik kamera görüntüleri incelendi. Görüntüler, Arda Turan’ın elinde silah olduğunu ortaya çıkardı.

Polis Cumhuriyet Savcılığı’na bilgi verdi. Savcılık, “kasten yaralama ve silahlı tehdit”ten dosya açılması, Arda Turan’ın yakalanması ve tabancanın bulunması talimatını verdi. Ayrıca Berkay, eşi ve Murat Dalkılıç’ın ifadelerinin alınmasını istedi.

Özlem Şahin’in ifadesinde cinsel taciz suçlamasında bulunması halinde ayrıca talimat için savcılığa bilgi verilmesi de talep edidi.

Polis tutanağını inceleyen Beşiktaş Cumhuriyet Savcısı Utku Kibritçioğlu, kasten yaralama, silahla tehdit nedeniyle Arda Turan’ın yakalanmasını istedi.

POLİS TUTANAĞINDAKİ İFADELER

 "10.10.2018 Günü saat:13.30 Sıralarında idaremiz silah ile ateş etme olayı olduğu bildirilmesi üzerine hastaneye geçilmiş,burada görevliler ile yapılan görüşmede 10.10.2018 günü Saat:05.30 Sıralarında Arda TURAN ile Berkay ŞAHİN isimli şahıslar Hastanenin Acil servisine geldikleri,Şahısların alkollü ve gergin oldukları Arda TURAN isimli şahsın belinde kabarıklık olduğu Özel güvenlik görevlileri tarafından gözlenmiş,şahıslar görevlilere hitaben her hangi bir olumsuzluğun olmadığını söylemişler ve Acile yakın yerde olan Cekap Servisine girmişler,burada konuştukları esnada Murat Dalkılıç isimli şahıs hastaneye gelmiş,şahıslar kendi arasında zaman zaman yüksek ve alçak sesle tartıştıkları,daha sonra Berkay ŞAHİN isimli şahsın muayenesi şahıslarınzeminde ve Fotokopi cihazında isabet ile mermi çekirdeği bulmuş,ancak yaşanan tüm olaylar her hangi bir polis merkezine bilgi verilmemiş,10.10.2018 tarih ve 07.45 Saatli adli rapor incelendiğinde Berkay ŞAHİN isimli şahsın burnunun kırık olduğu tespit edilmiş,hastane görevlilerinin Arda TURAN isimli şahsın muayene edilmemiş olduğu tarafımıza beyan edilmiştir.Olay esnasında Hastanede Amir konumunda Özel güvenlik görevlisi H.A. isimli şahsın olduğu ulaşılmış Kamera görüntüleri incelendiğinde Arda TURAN isimli şahsın elinde Siyah renkli tabanca olduğu izlenmiş,Silahın ateş alma anı kamerada tespit edilememiş,olayın gerçekleştiği zeminde yerde bir isabet,Fotokopi makinesinde bir adet,ayrıca bir adet mermi çekirdeği olay yeri inceleme ekibi tarafından muhafaza altına alınmıştır. Kasten yaralama olayının Sarıyer ilçesi Emirgan Mahallesi'nde içkili eğlence yerinde gerçekleştiği tespit edilmiştir.

BERKAY'IN AVUKATINDAN AÇIKLAMA

Öte yandan şarkıcı Berkay'ın avukatı  Ayşegül Mermer bir basın açıklaması yaptı.

Berkay Şahin'in avukatı Ayşegül Mermer, sanatçının tedavi olduğu özel hastanede akşam saatlerinde basın açıklaması düzenledi. Mermer, açıklamasında, "Bu konuda basında çıkan haberlerin hepsinin doğru olduğunu söylemek zorundayım, üzülerek.

Olayın oluş şekli açıklığa kavuşmuştur. Bu resmi makamlara da intikal etmiştir. Biz de şikayetçi olduk. Olayın ardından ağır bir ameliyat geçirdi.

Olayın neresinden bakarsanız bakın, Arda Turan'ın yaptığının izahı dahi mümkün değildir. Belki başka davalar da açmayı düşünüyoruz" ifadelerine yer verdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.