Arka Sokaklar...RIZA BABA HABERSİZ BASKIN'A SİNİRLENİR!

Arka Sokaklar...RIZA BABA HABERSİZ BASKIN'A SİNİRLENİR!

Kanal D’nin büyük bir ilgi ve beğeni ile izlenen, fenomen dizisi “Arka Sokaklar” 15 Kasım Cuma akşamı 531.bölümü ile ekrana geliyor.

Engin, Nadir’i evinin havuzunda köşeye sıkıştırır. Hemen sorgulanır. Ev didik didik ekibimiz tarafından aranır ancak en ufak bir belge, ipucu bulunamaz.

Rıza baba, Engin’in önderliğinde ekibinin kendisine haber vermeden Nadir’in evine baskın yapmasına fazlasıyla sinirlenir.

Hemen olaya müdahale eder. Bülent ekipten sakladığı telefonla kuryeye mesaj gönderir. Kurye Tarık duruma el koymak için silahlarını yüklenip Nadir’in evinin yolunu tutar.

Ezgi Sinan’ın videosunu görmüştür ve Cemal’e sinirlenir. Amcası Nadir’in haksız yere suçlandığını düşünmektedir. Ezgi Rıza Baba’yla konuşur ve amcasının suçsuz olduğu konusunda diretir. Rıza babaya sert çıkar. Rıza kızın ağzının payını verir ve gönderir. Ezgi masum olduğunu inandığı amcasının tarafını seçer. Artık ona çalışacak ve temiz olduğunu kanıtlayacaktır aklınca. İstifa mektubunu hazırlar. Engin ve Rıza Nadir operasyonu sonrasında ters düşerler. Engin polis kimliğini Rıza’ya verir. Bir süre uzaklaşacaktır. Müsteşar Kemal Engin’in yanına gelir ve Ceyda’nın kanını yerde bırakmaması için Engin’i ikna eder. Julya isimli genç kadın, uyuşturucu temin edebilmek için torbacıyla birlikte olur. Eve gittiği zaman adamdan aldığı hapların sahte olduğunu anlar ve krize girer. Eski sevgilisi Tarık’ı arayıp hap ister. Tarık’la evde görüşürler ve Tarık kadını acımazsızca öldürür. Ceyda ile işlenen cinayetle benzerlikler tespit edilir ve Julya’yı kuryenin öldürdüğü anlaşılır. Julya’nın ablası Nadya, cinayetin çözülmesi için Engin’e destek olur. Nadya ve Engin bundan sonra beraber çalışmaya karar verirler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.