Arzu Çağlan... BEST FM`DEN, "SEBEP BERKİN ELVAN DEĞİL, HAKARET" AÇIKLAMASI GELDİ!

Arzu Çağlan... BEST FM`DEN, "SEBEP BERKİN ELVAN DEĞİL, HAKARET" AÇIKLAMASI GELDİ!

Berkin Elvan`ı andığı için Best FM`in işine son verdiği iddia edilen Arzu Çağlan`ın kovulmasına aslında neden olan yayında, Başbakan`a yönelik saf ettiği sözler olduğu söylendi...

Berkin Elvan'ı andığı için Best FM'in işine son verdiği iddia edilen Arzu Çağlan'ın kovulmasına neden olan yayında, Başbakan'a yönelik sözleri olduğu söylendi.

Best FM'den kovulan Arzu Çağlan, Berkin Elvan'a destek mesajı verdiği için işine son verildiğini iddia etmişti. Ancak kovulma kararının gerçek sebebinin Çağlan'ın canlı yayında Başbakan için sarfettiği sözleri olduğu ortaya çıktı.

BERKİN'E AĞLADIĞI İÇİN KOVULDUĞU İDDİA EDİLMİŞTİ...

Çağlan'ın programda Berkin Elvan için ağlaması nedeniyle işine son verildiği iddia edilmişti. Çağlan ise ayrılıkla ilgili Twitter hesabına "5 Şubat'ta 21. yılını dolduran programım yayınlarım nedeniyle yayından kaldırıldı. Gururluyum" yazmıştı. Ancak ünlü spikerin canlı yayında Başbakan için sarfettiği sözler kovulma kararının altındaki sebebi gözler önüne serdi.

BEST FM'DEN "SEBEP BERKİN DEĞİL HAKARET" AÇIKLAMASI...

Çağlan'ın kovulmasına neden olan yayındaki sözleri dinleyenleri hayrete düşürüken Best FM yönetiminin aldığı kararın perde arkası da netleşti. Radyo yaptığı açıklamada Çağlan'ın kovulmasının Berkin Elvan'la bir ilgisinin olmadığını vurgularken "Bu radyo her eleştiriye açık ancak hedefi kim olursa olsun her türlü hakarete kapalıdır." dedi.

"ECELİNLE DEĞİL ACI ÇEKEREK ÖLECEKSİN"!...

Best FM açıklamasındaki "hakaret" vurgusuyla Çağlan'ın Başbakan Erdoğan için kullandığı ifadelere işaret etti. Çağlan, kovulmasına neden olan yayında Başbakan için hayli sert ifadeler kullandı. Programında Erdoğan'ı hedef alarak "ecelinizle ölmeyeceksiniz, acılar içinde öleceksiniz. Sanmayın huzur bulacaksınız, kaçacak delik arayacaksınız, hırsız tayfası sizi" diyen Çağlan şok etkisi yarattı.

TAZMİNATI ÖDENDİ...

Diğer yandan Best FM'in sahibi Emra Hattat'ın Çağlan'ın işine son verirken kıdem ve ihbar tazminatını eksiksiz ödeyerek hukuki sorumluluklarını yerine getirdiği de gazeteciler.com'a gelen bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.