Asena Atalay... CANER'İN AŞK HABERİNİ SUNAR MI?

Asena Atalay... CANER'İN AŞK HABERİNİ SUNAR MI?

Kanal D’nin, sunuculuğunu Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt'ın yaptığı, ilk bölümü ile bugün ekrana gelen, yeni programı “Renkli Sayfalar” ın bugünkü konuğu Asena Atalay’dı.

Asena Atalay biten evliliği hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunurken, kendisine futbolla ilgili yöneltilen sorulara da cevap verdi.

Futboldan anlamadığını ama sadece ofsaytı öğrendiğini dile getiren Atalay, hanımlar arasında büyük bir merak konusu olan ofsaytı çizerek anlattı. Asena Atalay’ın ofsaytı esprili bir şekilde yorumlaması stüdyo da eğlenceli anlara sahne oldu.

“Caner ile ilgili bir aşk haberi olsa, ekipten rica ederim haberi anons etmem. Ama Caner ile ilgili bir şey demem gerekiyorsa, İyi ki Caner’le evlenmişim, iyi ki çocuğum Caner’den olmuş. Caner çok düzgün bir adam, numunelik. Caner’ in de benim de biraz farklı bir yapımız ve kafamız var galiba, nasıl ki bir ilişkinin son noktası evlilik değil, evliliğin bitmesi de ilişkinin bitmesi değil benim için. En başta iyi insan olmak önemli, Caner benim dostum ve hala çok eğleniyoruz.

Güncel konuların sıcak görüntüler eşliğinde masaya yatırıldığı “Renkli Sayfalar” hafta içi her sabah saat 09:15’ te Kanal D’de…

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.