Asena... BELALI GELİN!

Asena... BELALI GELİN!

Türk Halk Müziğinin sevilen ismi Ömer Şahin yeni albümünde seslendirdiği ‘Koç Köroğluyam ‘ isimli türküye Mersin’in Anamur ilçesindeki Antik Kentte çekilen klipte Asena gelinlik giydi.

 

Türk Halk Müziğinin sevilen ismi Ömer Şahin yeni albümünde seslendirdiği ‘Koç Köroğluyam ‘ isimli türküye klip çekti.. Mersin’in Anamur ilçesindeki Antik Kentte çekilen klipte Asena şarkıcıya eşlik etti. Birgün süren ve 40 derece sıcakta yapılan çekimlerde klipte Asena gelinlik giydi..

Gelinlkle zor anlar yaşayan Asena basın mensuplarının sorularını yanıtladı..  Daha öncede gelinlk giydiğini söyleyen Asena ‘ Ömer’in hem sesine hemde adamlığına güvendiğim için bu klipte rol aldım. Gelinliği defilede daha önce giymiştim. Şimdide klipte giyiyorum. Sanırım anca klipte giyeceğim. Gelinlik giyip evlenme hayalim yok ‘dedi.

 İşini bırak diyen birisiyle kesinlikle evlenmem..

Hayalindeki damat adayı sorulduğunda ise ‘Bu kader kısmet işi ama mantıken sporcu olması lazım sıkıntı olur. Benim gibi ringe çıksın demiyorum ama sportif olsun. Ben çalışmak için dünyaya gelmişim ben çalıştığım zaman birçok insan evine ekmek götürüyor. Ben evde kaldım demiyorum

Ayağımda platin var ama boksa devam

Son dönemde sadece sporla ilgilendiğini söyleyen Asena ‘ Kıcbox yaptım platin takıldı sonra boksa yönlendim. Boksa yapmayı seviyorum. Boksa önemli olan kendini koruyabilmek.. Survivor  tarzı programlara katılırım..Televizyon uzun zamandır izlemiyorum ve son survivor izlemedim..’dedi.

Asena’dan Silahlı Poz

Anamurda gerçekleştirilen çekimler ilklere sahne oldu. Asena elinde silahla ilk kez poz verdi.

Asena elinde silahla fotoğraf çektirdi. Asena ülkemizin içinde bulunduğu duruma gem vurarak ‘Biz Yiğit Türk Kızı’yız, gerekirse elimize silahı da alır en önde koşarız’ dedi.

Eyuphan Kurtcu / İstanbul

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.