Asena Dere... DİLLERE DESTAN DOĞUM GÜNÜ!

Asena Dere... DİLLERE DESTAN DOĞUM GÜNÜ!

Almanya Dortmund’da bulunan Grammophon Event, Lady Grammophon ve Grammophon Müzikhol’ün sahibi H&A Şirketler Gurubu Başkanı işadamı Hasan Dere, eşi Asena Dere için İstanbul’da muhteşem bir doğum günü partisi düzenledi.

Beylerbeyi Misina Balık’ta gerçekleşen doğum günü partisinde Asena Dere açısından oldukça duygusal anlar yaşandı.

Kendisini büyüten ve anne dediği babaannesini aynı zamanda doğum günü olan 13 Aralık günü kaybeden Asena, o günden beri bu tarihte doğum gününü kutlamıyordu.

Eşinin manidar sürprizi karşısında gözyaşlarını tutamayan Asena’ya bir sürpriz de Didim’de yaşayan babasının özel olarak gelip, kutlamaya katılması oldu.

Babasını karşısında gören Asena göz yaşlarına hakim olamadı.

Gecede konuklarına kısa bir konuşma yapan Asena Dere, eşi Hasan Dere’ye bu muhteşem sürpriz için teşekkür ederken, eşine yazdığı bir sevda mektubunu da okudu.

Bu özel sürpriz karşısında eşi için yazdığı satırları konuklar önünde okuyan Asena Dere, misafirlerden yoğun bir alkış aldı.

Duygu ve romantizmin tavan yaptığı o anlarda Asena eşi Hasan Dere'ye;  'Senin gücün, senin sevgin ve senin önderliğinle güçlenen  bir kadınım.

Sen benim güneşim olup beni aydınlatan, yıldızım olup parlatan, toprağım olup yaşatan ve suyum olup büyütenimsin.

Geceleri karanlık olduğunda üstümü örten, koruyan kanadımsın. Canım eşim sana her şey için teşekkür ediyorum' dedi.

TRT İzmir Radyosu ses sanatçısı Okan Uslu muhteşem sesi ve yorumuyla sahne aldığı gecede; Türk Sanat Müziğinin ve Orhan Gencebay’ın en mutena eserlerini seslendirdi.

Konuklar arasında bulunan Safiye Soyman, Zühre Dalmaz ve Sami Aksu müzik ziyafeti çekerken, Faik Öztürk ise esprilileriyle kırdı geçirdi.

 

 

Asena Dere, Almanya'da eşinin sahibi olduğu yeni mekanları Lady Grammophon logosu ve şeklinde hazırlanan özel tasarım pastasını keserken tüm sanatçıları etrafına topladı.

Sazlı sözlü devam eden gecede; Tüm konukları ile tek tek ilgilenen Dere çifti şıklıkları ve ışıltıları ile göz kamaştırdı.

Bu özel doğum günü kutlamasına Dere çiftini Almanya’dan sürpriz yapıp gelen yakın dostları, arkadaşları, akrabaları ve sanatçı dostları katıldı.

Asena'yı bu mutlu gününde sanatçı dostları da yalnız bırakmadı; Orhan Gencebay – Sevim Emre, Safiye Soyman – Faik Öztürk, Sami Aksu, Müslüm Gürses'in manevi kızı türkücü Asuhan, İş insanı Hayyam Gariboğlu ve eşi Ayfer Gariboğlu, İş insanı Mehmet Dalmaz ve eşi Zühre Dalmaz, İş insani Medical Şirketler sahibi Erdoğan  Çalıkuşu, Dr. Nusret Kirerleri ve eşi Nihal Kirerleri, Nafize Gedikoğlu da orada bulunanlar arasındaydı...

İŞTE MUHTEŞEM GECEDEN RENKLİ KARELER

Ayrıca, Almanya’dan özel olarak bu özel gün için gelen, Avrupa’nın kalite ödüllü gıda markası Bey Döner’in sahibi Mustafa Sayın ve eşi Hasibe Sayın, Asena'nın modacısı Abiye Giyim’de rakipsiz Jadore'un sahipleri Nezahat - Orhan – Berat Kayışkan da geceye renk katan konuklar arasındaydı...

Medya dünyasından da, Magazinkolik Genel Yayın Yönetmeni Nurcan Sabur, Genel Yayın Koordinatörü Esin Sabur ve Salih Keçeci ve Başak Çokan bu özel gecede Dere çiftini yalnız bırakmadı.

İŞTE GECEDE ORHAN GENCEBAY'IN KONUŞMASI;

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.