Asiye Palu... ÖDÜL GURURU!

Asiye Palu... ÖDÜL GURURU!

Türk müziğinin başarılı isimlerinden Asiye Palu, geçtiğimiz günlerde İstanbul'da düzenlenen bir ödül gecesinde büyük bir onur yaşadı.

Özel çocuklar için yazdığı ve bestesi kendisine ait olan "Can Dostum Oğlum" adlı şarkısı ile Başarı Ödülü'ne layık görülen Palu, müzikseverlerin takdirini topladı.

Asiye Palu, ödül töreninde yaptığı konuşmada, şarkının kendisi için özel bir anlam taşıdığını ve özel çocuklara yönelik farkındalığı artırmayı amaçladığını belirtti.

asiyepalu-oglu.jpg

Pandemi de oğlu Aypar için yazdığı "Can Dostum Oğlum" şarkısı, Palu'nun duygusal dünyasını ve sanatsal yetkinliğini bir araya getiren bir eser olarak farkındalık yaratıyor.

Başarılı kanun sanatçısı Asiye Palu, müzik kariyerine hız kesmeden devam ediyor. Yeni şarkısı için yoğun bir çalışma sürecinde olan Palu, Türkiye ve Avrupa arasında düzenlediği konserlerle de geniş bir dinleyici kitlesine ulaşıyor.

Palu, konserlerinde hem kendi bestelerine hem de Türk müziğinin seçkin eserlerine yer vererek dinleyicilerine unutulmaz anlar yaşatıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.