Aşk ve Mavi... GERÇEKLER ORTAYA ÇIKIYOR!

Aşk ve Mavi... GERÇEKLER ORTAYA ÇIKIYOR!

Aşk ve Mavi 25 Mayıs Cuma akşamı ATV ekranlarında sürükleyici 67. bölümü ile seyircisiyle buluşacak.

67. Bölüm Özeti:

Ali, hastalığını tüm aileden saklamaya devam ederken bir yandan da biyopsi için bir günlüğüne nasıl ortadan kaybolacağının hesaplarını yapmaktadır.

Cemal, Ali’nin banka kasasına koyduğu kaydı ele geçirmeyi başarmış, Mavi kaydı izlemeden başka bir kayıtla değiştirmeyi de başarmıştır.

Belayı savuşturduğunu düşünen Cemal’i bir sürpriz beklemektedir. Safiye kaydı izlemiş ve Ahmet’i öldüren kişinin Cemal olduğunu öğrenmiş ve bu gerçeği herkese söylemek istemektedir.

Cemal için işler iyice zorlaşmıştır. Artık kaderi Safiye’nin iki dudağının arasındadır. 

AŞK VE MAVİ’DE SEZON FİNALİ EĞLENCESİ

Cuma günlerine damga vuran, önümüzdeki haftalarda sezona ara verecek olan Aşk ve Mavi dizisinin sezon finali çekimleri eğlenceli bir şekilde tamamlandı. 2. sezonu başarıyla tamamlayan ekip ve oyuncular bolca selfie ve hatıra fotoğrafı çekerek birbirlerine kısa bir süreliğine veda etti.

askvemavi_final_kutlama.jpg

Set bitiminde beraber iftar yapan set ekibi ve oyuncular, şarkılar söyleyerek bu sezonu kapattılar.

Oyunculara ve set çalışanlarına teşekkürlerini ileten dizinin yönetmeni Hakan Arslan ise, “3. sezona kaldığımız yerden devam edeceğiz.

Böyle güzel bir ekiple çalıştığım için teşekkür ederim. Bu sezon daha hareketli geçecek. İyice dinlenin. Herkese iyi tatiller” dedi.

Mavi ve Ali’nin dillere destan aşkını konu alan Aşk ve Mavi dizisinin yapımcılığı NTC Medya Mehmet Yiğit Alp üstlenirken, yönetmen koltuğuna Hakan Arslan oturuyor.

Başrollerini Emrah Erdoğan ve Burcu Kıratlı’nın paylaştığı dizide Kenan Bal, İpek Tuzcuoğlu Birgül Ulusoy, Ayşegül Ünsal, Cüneyt Mete, Uğur Uzunel, Alayça Öztürk, Nur Yazar ve Osman Karakoç gibi başarılı isim rol alıyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.