Aşkın Nur Yengi... GİZEMLİ SEVGİLİDEN ORKİDE!

Aşkın Nur Yengi... GİZEMLİ SEVGİLİDEN ORKİDE!

Aşkın Nur Yengi sahnede kendisine gelen orkide çiçek için `Aşkın çiçeği orkidedir. Çok zahmetli büyür tıpkı aşk gibi. Çiçeğin kimden geldiği bende saklı` dedi.

Aşkın Nur Yengi Kıbrıs'ta Girne Rocks Hotel'de Sevgililer Günü için konser verdi. Aşkın Nur Yengi sahnede kendisine gelen orkide çiçek için 'Aşkın çiçeği orkidedir. Çok zahmetli büyür tıpkı aşk gibi. Çiçeğin kimden geldiği bende saklı' dedi.

Aşk şarkılarının unutulmaz ismi Aşkın Nur Yengi 'Sevgililer Günü'nde Girne Rocks Hotel'de konser verdi. Tek gecelik konseri için sahneye çıkan sanatçı Sevgililer Günü'nde kendisini izlemeye gelenlere keyifli bir gece yaşattı.

Adeta sevgilileri coşturup hop oturtup hop kaldıran sanatçı şarkılarını aşk ve aşıklar için söyledi. 1990 yılında piyasaya çıkarttığı 'Sevgiliye' adlı albümü ile iki buçuk milyondan fazla albüm satan sanatçı aşk şarkılarının önemli isimlerinden biri olmuştu. Yaşadığı aşklarla ve şarkıları ile her zaman dikkatleri üzerine çeken sanatçı Kıbrıs'ta yine ilgi odağı oldu.

Selçuk Yöntem aşk tazeledi

Eşi Cihan Yöntem ile Kıbrıs'a gelen Selçuk Yöntem de Aşkın Nur Yengi'yi izleyenler arasındaydı. Eşi ile birlikte oturdukları masada dans eden ve bir ara Aşkın Nur Yengi'ye de şarkısında eşlik eden ünlü oyuncu ve eşi Kıbrıs'ta Sevgililer Günü'nde adeta aşk tazelediler.

Aşkın Nur Yengi ise sahneden aşağı inerek hem şarkılarını söyledi hem de erkek hayranları ile dans etti. Özellikle bir hayranının salsa dans yapma teklifini geri çevirmeyen sanatçı bu işteki hünerini de ortaya koydu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.